Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Leeds

Te voet

Wandelen is een van de beste manieren om het stadscentrum te verkennen. Het is slechts een paar minuten wandelen van The Royal Armouries aan de rivieroever naar het Victoria Quarter in het grotendeels autovrije winkeldistrict.

Bus

Een uitgebreid netwerk met moderne bussen beslaat de hele stad. De kaartjes zijn schappelijk geprijsd en met een dagkaart is het nog voordeliger. Ook kunt u gebruikmaken van de duidelijk aangegeven 'FreeCityBus' die om de paar minuten vertrekt en een gratis rondrit door het centrum verschaft. Het centrale busstation ligt aan York Street.

Taxi

Taxi’s zijn zwart-wit en herkenbaar aan het verlichte bordje 'taxi' op het dak. U kunt ze van tevoren bestellen, op straat aanhouden of bij een standplaats instappen. Taxi’s zijn niet duur; de tarieven staan aangegeven op een kaart en er wordt een toeslag gerekend voor bagage en het nachttarief.

Huur uw auto

Leeds heeft verschillende snelwegaansluitingen en een ringweg aan de noordzijde van de stad. In het centrum volgt het verkeer de City Centre Loop, een eenrichtingsroute die langs verschillende bezienswaardigheden en winkelcentra leidt. De parkeergarage aan Woodhouse Lane is een van de beste parkeergelegenheden.

Vervoersinformatie

Met een FirstDay dagkaart en een FirstWeek weekkaart kunt u onbeperkt reizen. De kaarten zijn te koop bij de bestuurders of op het busstation. Schoolgaande kinderen van 5 tot 18 jaar krijgen 50% korting; om hiervan gebruik te kunnen maken dient voor kinderen boven de 11 jaar een Half-Fare Pass te worden aangeschaft op het busstation.

website van First Group – UK Bus Leeds

Boek een vlucht naar Leeds

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Leeds

Powered by
 

Huur een auto in Leeds

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com