Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Paris Airports

KLM en partners vliegen naar Paris-Charles de Gaulle International Airport en Paris-Orly Airport. Paris-Charles de Gaulle International is de op een na drukste luchthaven van Europa en verwerkt jaarlijks 56 miljoen passagiers. De beste manier om de 23 km naar Parijs af te leggen is met de RER-trein, die in 30 minuten naar het centrum van de stad rijdt. Parijs Orly ligt dichter bij het centrum van Parijs, op een afstand van slechts 14 km. Deze luchthaven verwerkt binnenlandse, charter- en Europese vluchten, plus enkele langeafstandsvluchten. Per taxi duurt de rit van de luchthaven naar het centrum van de stad ongeveer 30 minuten.

Fly to this airport with KLM

Paris-Charles de Gaulle International Airport is de grootste internationale luchthaven van Frankrijk en de op een na drukste in Europa. De luchthaven verwerkt jaarlijks 60 miljoen passagiers via drie terminals en ligt 23 km vanaf het centrum van Parijs. Per RER-trein duurt de rit naar de stad ongeveer 30 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Afstand vanaf het centrum van de stad

23 km ten noordoosten van Parijs.

Parkeren op de luchthaven

Bij alle drie terminals is een parkeerterrein voor kort parkeren, en het parkeerterrein voor lang parkeren is bereikbaar met een gratis CDGVAL-shuttle.

Luchthavencode

CDG

Telefoonnummer van de luchthaven

+33 (0) 1 70 36 39 50

Website van de luchthaven

Paris Airports website

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 2 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Drie (Terminal 2 is verdeeld in zes vertrekhallen)

Vervoer tussen de terminals

De gratis CDGVAL-shuttletrein verbindt de drie terminals, de afgelegen parkeerterreinen en het RER- en het TGV-station. De rit van de ene terminal naar de andere duurt ongeveer acht minuten.

Terminal 1

Internationale vluchten vertrekken van Terminal 1.

Terminal 2

Terminal 2 wordt gebruikt voor enkele binnenlandse, internationale en Europese vluchten. De terminal is verdeeld in zeven afzonderlijke vertrekhallen (2A-2G).

Terminal 3

Budget- en chartermaatschappijen vliegen vanaf Terminal 3.

Boek een vlucht naar Parijs

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Parijs

Powered by
 

Huur een auto in Parijs

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com