Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

BLQ

Bologna

Vliegtickets naar Bologna voeren u naar een gastronomisch paradijs. De karakteristieke galerijen en de terracottakleurige straten rondom het Piazza Maggiore zijn ideaal voor een wandeling.

Activiteiten

Bestijg na uw vlucht Bologna's steilste trappen van de Twee Torens voor een fraai uitzicht over de hele stad. Piazza Maggiore vormt het middeleeuwse hart van Bologna, met de gotische architectuur van de San Petronio Basiliek, de renaissanceartiesten in de Pinacotheek van Bologna en de geschiedenis in het Middeleeuwse Stadsmuseum.

Meer activiteiten

Winkelen

Maak tijdens uw bezoek aan Bologna van de gelegenheid gebruik om na uw vakantie uw vrienden thuis te kunnen verrassen met souvenirs van de markten en levensmiddelenwinkels. Met een paar vliegtickets kan het winkelavontuur in Bologna beginnen. Bezoek Bologna's vintage kledingmarkt op de Piazza Verdi en snuffel in de luxe boetieks in de elegante winkelgalerij Galleria Cavour.

Meer winkelen

Restaurants

Laat al uw dieetvoornemens thuis en geniet tijdens uw reis van de beste regionale Italiaanse keuken. Uitstekende restaurants zoals Diana liggen aan de Piazza Maggiore en Bologna's Universiteitswijk is bezaaid met goedkope eettentjes en plaatselijke 'trattorie' gespecialiseerd in eigengemaakte mortadella tortellini.

Meer restaurants

Uitgaan

Bologna's Universiteitswijk is vol levendige cafés en clubs. Tussen Piazza Maggiore en de Twee Torens vindt u elegante wijnbars en cocktaillounges. Koop een kaartje voor Bologna's muziekgelegenheden om jazz of opera te horen.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Bologna. Boek uw vliegtickets naar Bologna voor het Carnivale in februari of woon de evenementen van het Bologna Festival bij in de lente of herfst. In september kunt u het gastronomische festival bezoeken.

Boek een vlucht naar Bologna

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bologna

Powered by
 

Huur een auto in Bologna

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com