Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Barcelona

Te voet

De beste manier om de kronkelige straatjes en nauwe steegjes van de gotische wijk, El Raval en La Ribera in de Ciutat Vella te verkennen is te voet. Wandel langs de drukke voetgangersboulevard Las Ramblas om de shoppers en straatartiesten te bekijken.

Bus

Het centrum van het busnetwerk van Barcelona is de Plaça de Catalunya. De normale busdienst rijdt van 5.30 tot 23.00 uur, terwijl de nachtbussen stappers tussen 23.00 en 4.00 uur (na sluiting van de metro) naar huis brengen. De speciale Shopping Line-bus vervoert shoppers tussen de belangrijke winkelwijken en heeft extra ruimte voor winkeltassen. Bezoek het Toeristenbureau voor een Barcelona-kaart waarmee u de hele dag onbeperkt mag in- en uitstappen.

Taxi

De gele en zwarte taxi’s die in de straten van Barcelona rijden zijn redelijk geprijsd. U kunt ze op straat aanhouden als het groene licht aan is, of wachten bij een van de vele taxistandplaatsen. Een fooi van 5-10% is gebruikelijk.

Metro

Het moderne metrosysteem van Barcelona is snel, efficiënt en gemakkelijk in gebruik. Het is de snelste manier om de stad te bereizen.

Huur uw auto

Barcelona wordt omgeven door snelle ringwegen. Grote boulevards en straten met eenrichtingsverkeer doorsnijden de stad. Behalve in de gotische wijk en de historische stadsdelen heeft Barcelona een rechthoekig stratenpatroon. Parkeren kost ongeveer €2,70 per uur, maar de B:SM’s parkeerruimtes bieden een week bewaakt parkeren voor €42,95.

Een auto huren 

Vervoersinformatie

U kunt geld besparen op het openbaar vervoer door een dagkaart te kopen, verkrijgbaar op de metrostations en geldig voor alle TMB (Transports Metropolitans de Barcelona)-bus- en metroroutes.

website van Barcelona Metropolitan Transport (TMB)

Boek een vlucht naar Barcelona

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Barcelona

Powered by
 

Huur een auto in Barcelona

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com