Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Houston - George Bush Intercontinental Airport

George Bush Intercontinental Airport verwerkt jaarlijks meer dan 40 miljoen passagiers. Hoewel de luchthaven uitgestrekt is, zijn de vijf terminals verbonden door snelle en efficiënte diensten. Vanaf welke terminal u dus ook vliegt, u kunt toch gebruikmaken van de faciliteiten in de andere terminals.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

35 km (22 mijl) ten noorden van het centrum van Houston.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerterreinen bij alle vijf terminals, waaronder parkeerterreinen voor kort parkeren en lang parkeren, zakelijk parkeren en valetparking met meer dan 25.000 parkeervakken. Daarnaast is op de hoek van Greens Road en de John F. Kennedy Boulevard het goedkopere parkeerterrein Ecopark beschikbaar en zijn er enkele parkeerterreinen buiten de luchthaven met gratis pendelbussen naar de luchthaven. 

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

IAH

Telefoonnummer luchthaven

+1 281 230 3100

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Minneapolis-St. Paul

Detroit-Metropolitan Wayne County

 

Terminals

KLM verzorgt diensten vanuit Terminal D, met vluchten naar Amsterdam Schiphol en doorverbindingen op pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips; controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Mocht u zich hebben vergist, dan bent u met de Inter Terminal Train in slechts twee tot vijf minuten bij de andere terminals en met de Automated People Mover is de afstand tussen terminal B, C, D en E minder dan een minuut.

Vervoer tussen de terminals 

Een gratis ondergrondse inter-Terminal Train verbindt alle terminals en het airport hotel. Ook tussen B, C en E is er een Automated People Mover. 

Terminal A

Binnenlandse routes en routes naar Canada opereren vanaf Terminal A.

 

Terminal B

Vluchten van Terminal B gaan naar bestemmingen in de VS. De verwachting is dat de uitbreidingswerkzaamheden halverwege 2013 zijn afgerond.

Terminal C

Terminal C is voor binnenlandse vluchten naar bestemmingen in de VS.

Terminal D

Internationale vluchten met buitenlandse luchtvaartmaatschappijen vanaf Terminal D.

Terminal E Internationale vluchten vertrekken van Terminal E. 

Aantal terminals

Vijf

Boek een vlucht naar Houston

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Houston

Powered by
 

Huur een auto in Houston

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com