Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Verenigde Staten

Verenigde Staten

Boek vliegtickets naar de VS en ervaar de enorme verscheidenheid van de 50 staten: van de ruige wildernis in de bergen van de Rocky Mountains tot de vochtige woestijn van Texas. In New York biedt het bruisende Manhattan vele topattracties, waaronder 20ste-eeuwse kunst in het fraai verlichte MoMA en veel groen in het enorme Central Park. Liefhebbers van modemerken kunnen tijdens een vakantie in de VS hun hart ophalen op Fifth Avenue en bij Macy's in New York. Na een stedentrip in New York kunt u met vliegtickets binnen de VS ook San Francisco's Golden Gate Bridge oversteken, de eerste landing op de maan herbeleven in het Space Center in Houston, of de Declaration of Independence (onafhankelijkheidsverklaring) lezen in Washington.

Als u van een gokje houdt, beproef dan uw geluk in de neonverlichte casinohoofdstad Las Vegas. Academici kunnen Amerika's oudste universiteit bezoeken, het gerenommeerde Harvard in Boston. Koop een kaartje om tijdens uw vakantie in Amerika de nationale obsessie van dichtbij mee te maken – een honkbalwedstrijd in New York of coole jazz in Chicago. Hoewel de all-American hamburger nog altijd populair is, heeft de VS veel te bieden op culinair gebied, zoals dampende noedels in het enorme Chinatown in San Francisco en Mexicaanse kruiden in San Diego. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar de VS. Boek uw vliegtickets naar de VS tijdens een topevenement als de New York's St Patrick's Day Parade in maart, of geniet van een vakantie met schitterende herfstkleuren in Vermont, New England.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com