Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Sydney International Airport

Sydney International Airport verwelkomt 50% van alle buitenlandse bezoekers in Australië, en verwerkt jaarlijks bijna 36 miljoen passagiers via drie terminals. De grootste luchthaven van Australië ligt aan Botany Bay en bevindt zich aan de zuidkant van Sydney, ongeveer 9 km van het centrum. De Airport Link-trein legt de afstand naar het centrum in 15 minuten af.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

9 km ten zuiden van het centrum van Sydney.

Parkeren op de luchthaven

Er is een parkeergarage van acht verdiepingen bij de internationale terminal T1 voor lang en kort parkeren, en ook voor valetparking. Voor binnenlandse passagiers is er een parkeergarage voor de terminals T2 en T3; lang parkeren kan bij Ross Smith Avenue, met een gratis shuttlebusvoorziening tussen de parkeerplaats en de terminals. Maak voor het betalen voor het parkeren gebruik van de betaalautomaten of betaal bij vertrek aan de kassa.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

SYD

Telefoonnummer luchthaven

+61 (0) 2 9667 9111

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Parijs-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en langeafstandsvluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals

De internationale terminal T1 is met T2 verbonden door middel van een treinverbinding (AUS$5, reistijd twee minuten), een shuttlebus (reistijd tien minuten) of een taxi (reistijd tien minuten). Het is zeven minuten lopen van de ene naar de andere binnenlandse terminal.

Terminal T1

Alle internationale vluchten vertrekken vanaf de internationale terminal. De incheckbalies bevinden zich op de tweede verdieping.

Terminal T2

De binnenlandse terminal is volledig gericht op binnenlandse vluchten. De incheckbalies bevinden zich op de derde verdieping. Er zijn enkele selfservice incheckautomaten beschikbaar.

Terminal T3

Binnenlandse vluchten vertrekken vanaf de binnenlandse terminal T3. De incheckbalies bevinden zich op de eerste verdieping. De selfservice incheckautomaten kunnen voor een aantal vluchten worden gebruikt.

Aantal terminals

Drie

Boek een vlucht naar Sydney

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Sydney

Powered by
 

Huur een auto in Sydney

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com