Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

SAO

São Paulo

Boek een ticket naar São Paulo om kennis te maken met deze Braziliaanse wereldstad, die zowel modernistische kunstgalerieën als levendige bars en clubs en uiteenlopende keukens biedt.

Activiteiten

Na uw vliegreis kunt u een vakantie in São Paulo rustig beginnen met gregoriaans gezang in het São Bento-klooster. Laat u rondleiden door het historische centrum, waar u onder meer het overdadig versierde Teatro Municipal vindt, en verken het hedendaagse fantasierijke São Paulo in het São Paulo Art Museum.

Meer activiteiten

Winkelen

São Paulo is bij uitstek de plaats om typisch Braziliaanse spullen te kopen, van flipflops tot cachaça (suikerrietlikeur). Het meest luxueus winkelt u in een winkelcentrum in een herenhuis: Daslu. Op de markten kunt u uw koffers vullen met kunst en kunstnijverheid.

Meer winkelen

Restaurants

De gevarieerde keuken van São Paulo weerspiegelt het rijke verleden van de stad. In het restaurantdistrict Jardins vindt u een keur aan restaurants: zo kunt u de ene keer kiezen voor een Libanese maaltijd, terwijl u de volgende keer Braziliaans rundvlees neemt. Ga naar het "Little Italy" van São Paulo, Bela Vista, voor authentieke pastagerechten.

Meer restaurants

Uitgaan

Geniet van een drankje in het welvarende Jardins, waar u uiteenlopende bars vindt: van lawaaierige emigrantenpubs tot rustige cocktaillounges. Clubs bevinden zich in Vila Olímpia. Als u een liefhebber bent van klassieke muziek, zorg dan dat uw vakantie in São Paulo samenvalt met het São Paulo Symphony.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar São Paulo. Bekijk de data van evenementen voordat u uw tickets boekt. Bezoek São Paulo bijvoorbeeld in januari, om de stichting van de stad mee te vieren. Of reis er in februari/maart heen om het vijfdaagse carnaval mee te maken.

Boek een vlucht naar Sao Paulo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Sao Paulo

Powered by
 

Huur een auto in Sao Paulo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com