Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in São Paulo

Metro

De efficiënte en moderne metro van São Paulo is vaak de snelste manier om door het centrum te reizen. De rest van de stad is niet per metro bereikbaar. Vanaf 2014 zullen ook Morumbi en Vila Sônia met de nieuwe, gele lijn te bereiken zijn.

Te voet

De historische bezienswaardigheden van de stad kunt u het beste te voet verkennen. Ook het bos, het park en de musea in Ibirapuera Park zijn hiervoor zeer geschikt.

Taxi

's Avonds en in gebieden waar geen metro is, kunt u het beste met een taxi door São Paulo reizen. U kunt er een aanhouden op straat, of uw hotel of restaurant vragen er een te bellen. Er zijn altijd voldoende taxi's beschikbaar en de prijs is redelijk. Houd er echter rekening mee dat u vast kunt komen te zitten in het drukke verkeer van de stad.

Huur uw auto

Het verkeer in São Paulo staat regelmatig vast. Tijdens de spits hebben auto's beperkte toegang tot de binnenste ringweg. Probeer altijd defensief te rijden, vooral 's avonds. Verkeersborden geven aan waar u mag parkeren; de kiosken verkopen zona azul- (blauwe zone-) parkeerkaarten.

Vervoersinformatie

De meeste Paulistanos gaan overal met de auto naartoe, en buiten het centrum is de stadsinrichting dan ook het meest geschikt voor auto's. Het is dus zeker de moeite waard om een auto te huren voor het verkennen van de buitenwijken. Als u van plan bent om vaak uit eten te gaan en van het nachtleven te genieten in het rijke Jardins en de omringende wijken, kunt u beter in een van deze buurten een hotel nemen, aangezien het reizen per taxi vanuit het centrum nogal prijzig is.

website van de São Paulo Metro

Boek een vlucht naar Sao Paulo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Sao Paulo

Powered by
 

Huur een auto in Sao Paulo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com