Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Paramaribo Johan Adolf Pengel Airport

De belangrijkste toegangspoort van Suriname, die oorspronkelijk Zanderij Airport heette, kreeg in de jaren tachtig een andere naam ter nagedachtenis aan voormalig eerste minister – Johan Adolf Pengel. De luchthaven ligt bij de stad Zanderij, ongeveer 45 km (28 mijl) ten zuiden van de hoofdstad Paramaribo. De autorit naar de hoofdstad duurt ongeveer een uur. Johan Adolf Pengel is uitsluitend bestemd voor internationaal verkeer; binnenlandse vluchten worden verzorgd door Zorg en Hoop Airport, 3 km ten zuidwesten van het centrum van Paramaribo.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

45 km ten zuiden van Paramaribo.

Parkeren op de luchthaven

Ongeveer 12 parkeerterreinen bieden beperkte mogelijkheden voor kort en lang parkeren. De parkeerterreinen zijn niet overdekt.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Vervoer vanaf de luchthaven is geen probleem – bussen staan klaar voor elke vlucht en de chauffeurs houden rekening met de aankomsttijd en eventuele vertragingen. Het aantal voorzieningen op de luchthaven is beperkt; u vindt er een geldautomaat en een wisselkantoor.

Luchthavencode

PBM

Telefoonnummer luchthaven

+597 325114

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Vervoer vanaf de luchthaven is geen probleem – bussen staan klaar voor elke vlucht en de chauffeurs houden rekening met de aankomsttijd en eventuele vertragingen. Het aantal voorzieningen op de luchthaven is beperkt; u vindt er een geldautomaat en een wisselkantoor.

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de hoofdterminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips. De vluchtinformatie verandert geregeld, met name tijdens het regenseizoen. Vertrekkende vluchten zijn vaak overboekt, dus denk eraan uw reservering 72 uur voor vertrek te herbevestigen. Hoofdterminal Het hoofdgebouw van de luchthaventerminal is verdeeld in een vertrekhal en een aankomsthal en wordt aangevuld door een depot voor uitsluitend vracht.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Paramaribo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sr_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Paramaribo

Powered by
 

Huur een auto in Paramaribo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com