Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Cape Town International Airport

Cape Town International Airport verwerkt jaarlijks meer dan acht miljoen passagiers via twee terminals. Sinds de ingrijpende renovatiewerkzaamheden heeft de luchthaven een verhoogde weg om de toegang tot de terminals te vergemakkelijken, een extra parkeergarage en een gloednieuw Central Terminal Building (CTB), voor zowel internationale als binnenlandse reizigers.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

22 km ten oosten van Kaapstad.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn schaduwrijke parkeerplaatsen en een iets duurdere parkeergarage (met camerabewaking) niet ver van beide terminals, met een shuttledienst voor vervoer naar de terminals. Tegen betaling zijn ook afgesloten garages en valetservice beschikbaar. Buiten voor de terminalgebouwen staan betaalautomaten die zowel contant geld als creditcards accepteren.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De rijen voor de douane kunnen lang zijn, dus trek voldoende tijd uit voor mogelijke vertragingen op de luchthaven.

Luchthavencode

CPT

Telefoonnummer luchthaven

+27 21937 1200

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De rijen voor de douane kunnen lang zijn, dus trek voldoende tijd uit voor mogelijke vertragingen op de luchthaven.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de internationale terminal naar Amsterdam Schiphol.

Dit zijn slechts handige tips –– controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

De binnenlandse en de internationale terminal liggen een kilometer van elkaar vandaan (ongeveer 10 minuten lopen) en zijn verbonden door het hoofdgebouw.

Internationale terminal

Alle internationale vluchten, zowel langeafstands- als korteafstandsvluchten, vertrekken van de internationale terminal. De incheckbalies zijn op de begane grond.

Binnenlandse terminal

Alle vluchten die vanaf de binnenlandse terminal vertrekken, vliegen naar binnenlandse bestemmingen. U vindt de incheck-balies op de begane grond van de terminal.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Kaapstad

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Kaapstad

Powered by
 

Huur een auto in Kaapstad

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com