Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

China

China

Boek vliegtickets naar China om de fonkelende wolkenkrabbers en traditionele tempels te bezoeken in de snelst groeiende economie ter wereld. De dynamische hoofdstad Beijing bezit historische monumenten zoals de Verboden Stad en het Tiananmen-plein, ook bekend als het Plein van de Hemelse Vrede. Een reis naar China is niet compleet zonder een wandeling over de beroemde Chinese Muur. Bezoek dankzij uw vliegtickets naar China ook het elegante, snel groeiende Sjanghai met de koloniale wijk de Bund en de grote glazen wolkenkrabbers of reis naar Chengdu om de reuzenpanda’s en bamboetuinen te bezichtigen. Koop een kaartje om China’s Terracotta Soldaten te bewonderen, een Unesco Werelderfgoed, vlak bij Xi'an. Natuurliefhebbers reizen naar China's kalkstenen bergpieken in Guilin en varen over de rivier de Yangtzein het zuiden. In het land van de tegenstellingen, brengt een ticket naar China bezoekers zowel naar de eeuwenoude paviljoenen in Beijing, als naar de ultramoderne Oriental Pearl Tower, die de skyline van Sjanghai domineert.

Een vakantie in China laat reizigers kennismaken met een van de beste keukens ter wereld. In de provincie Sichuan zijn de gerechten sterk gekruid, zoals het wereldberoemde mapu dofu (tofu met scherpe pepers) en de dan dan noedels met knoflook. Proef eens de in thee gerookte eend in Hunan en verse krab in Sjanghai. Verfijnd blauwwit aardewerk en jade zijn zeer geliefde souvenirs. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar China. Reserveer uw vliegtickets naar China tijdens de enorme optochten voor het Chinese Nieuwjaar in januari of februari, of in juni wanneer de wedstrijden van het Dragon Boat Festival plaatsvinden.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com