Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Rusland

Rusland

Vliegtickets naar Rusland laten u kennismaken met het grootste land ter wereld: van de bevroren Siberische toendra tot de vruchtbare Wolga Vallei. Vluchten naar Rusland landen in Moskou, waar alle wegen naar het Rode Plein leiden; bezoek het Mausoleum van Lenin, het Kremlin fort en de St Basil Kathedraal met de kleurrijke koepels. Boek vliegtickets naar Rusland en bezoek de steden en kloosters in de Gouden Ring, waar de cultuur net zo overvloedig aanwezig is als de wodka. Reis naar de Tsarenstad St Petersburg en koop een Fabergé juwelenei. In het wereldberoemde Hermitage Museum kunt u onder meer schilderijen van Picasso en Raphael bewonderen. Actieve reizigers brengen hun vakantie in Rusland door met skiën en zwemmen in vakantieoord Sochi aan de Zwarte Zee. Neem de Transsiberiëtrein naar Irkoetsk en zie de zoetwaterzeehonden in het Baikalmeer.

Smul tijdens uw vakantie in Rusland van een blini (boekweitpannenkoek) met kaviaar aan een van de kraampjes in Moskou of St Petersburg. Pelmeni (vleespasteitjes) zijn populair in Siberië en aan de oever van het Baikalmeer proeft u gerechten met omul (witvis). Cocktails met wodka zijn favoriet in de modieuze nachtclubs van Moskou en in het Mariinsky Theater in St Petersburg kunt u een voorstelling van het Russische ballet bijwonen. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Rusland. Boek vliegtickets naar Rusland om topevenementen bij te wonen, zoals het Moskou Filmfestival in juni en het vuurwerk op Oudejaarsavond op het Rode Plein.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com