Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Narita International Airport

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

58 km (36 mijl) ten oosten van het centrum van Tokio.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerterreinen bij beide terminals, waaronder kort en lang parkeren, executive parkeren en valetparking.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Controleer voor uw vertrek uit Tokio de dienstregeling van de trein of bus, aangezien de vertrektijden voor de luchthaven onregelmatig zijn. Houd er ook rekening mee vanaf welke terminal u vertrekt. Alle bussen en treinen stoppen bij beide terminals en dit kan verwarrend zijn. 

Luchthavencode

NRT

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Controleer voor uw vertrek uit Tokio de dienstregeling van de trein of bus, aangezien de vertrektijden voor de luchthaven onregelmatig zijn. Houd er ook rekening mee vanaf welke terminal u vertrekt. Alle bussen en treinen stoppen bij beide terminals en dit kan verwarrend zijn. 

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de noordelijke vleugel van Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals

De Terminal Shuttle Bus verbindt Terminal 1 en 2 en het vervoer is gratis (de rit tussen de terminals duurt tien minuten).

Terminal 1

De meeste Britse en Europese vluchten vertrekken vanuit Terminal 1, samen met enkele Noord-Amerikaanse vluchten en korteafstandsvluchten naar bestemmingen in Azië. Sommige codeshare-vluchten vertrekken vanuit Terminal 2 in plaats van Terminal 1.

Terminal 2

De meeste vluchten vanaf Terminal 2 vliegen naar binnenlandse en internationale bestemmingen in Azië, hoewel er ook enkele langeafstandsvluchten zijn. Sommige codeshare-vluchten vertrekken van Terminal 1 in plaats van Terminal 2.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Tokio

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Tokio

Powered by
 

Huur een auto in Tokio

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com