Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Tokio

Bus

Als u de taal niet spreekt, zijn bussen wellicht niet de beste manier van openbaar vervoer. De bestemmingen worden namelijk alleen in het Japans aangegeven en de meeste chauffeurs spreken geen Engels.

Te voet

Lopen is de leukste manier om de individuele wijken te verkennen. Ga op in de krioelende mensenmassa rondom het drukke Shibuya-station, waar de chaos wordt versterkt door enorme tv-schermen die hoog boven de hoofden van de reizigers hangen te schallen.

Metro

Het uitgebreide metronetwerk is verreweg de makkelijkste manier om u binnen Tokio te verplaatsen. Alle stationsnamen staan zowel in het Japanse als het Latijnse alfabet aangegeven. De treinen zijn brandschoon, punctueel en veilig. Ga tijdens het spitsuur eens naar een willekeurig groot station om door een man met witte handschoenen in een overvolle wagon te worden gepropt.

Taxi

Taxi’s zijn te vinden bij belangrijke stations en kunnen op straat worden aangehouden. Een verlicht rood bord linksonder in de ruit geeft aan dat de taxi vrij is. Zorg dat u de Japanse schrijfwijze van uw bestemming kent.

Huur uw auto

Het verkeer in Tokio rijdt links. In tegenstelling tot het hyperefficiënte openbaarvervoerssysteem, zijn de wegen en snelwegen vaak verstopt. Er zijn meerdere tolwegen die wel 1400 yen kunnen kosten. Door het gebrek aan parkeergelegenheden en de hoge CO2-uitstoot, komen er steeds meer Park & Ride-locaties.

Vervoersinformatie

Een dagpas biedt onbeperkt reizen op alle metrolijnen en kan op de dag zelf of een dag van tevoren gekocht worden. De Japan Rail-pas is geschikt om door het hele land te reizen, maar is alleen buiten Japan te koop. U kunt deze pas in JR-treinen in Tokio gebruiken, maar niet in de metro en privétreinen. De Suica- en PASMO-chipkaarten zijn geschikt voor zowel de JR-treinen als de metro.

website van Tokyo Metro

website van JR 

 

Boek een vlucht naar Tokio

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Tokio

Powered by
 

Huur een auto in Tokio

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com