Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Muscat

Te voet

De oude stad van Muscat en de Corniche in Muttrah zijn ideaal om te voet verkend te worden.

Taxi

Taxi’s zijn de makkelijkste en snelste manier om vanaf Seeb International Airport de stad Muscat te bereiken. U kunt de taxi’s op straat aanhouden, maar er dient wel eerst over de prijs onderhandeld te worden aangezien er geen taximeters zijn. U betaalt waarschijnlijk een stuk meer dan de plaatselijke bewoners.

Auto

Dankzij de lage benzineprijs in Oman kunt u voor weinig geld met een grote terreinwagen of luxe auto de stad verkennen. De snelheidslimiet op de snelwegen is 120 km p/u, maar in de bebouwde kom hooguit 60 km of 100 km. Verkeersborden zijn zowel in het Arabisch als Engels.

Bus

Bus

Vrijwel heel Muscat, waaronder ook de belangrijkste toeristische bestemmingen in de oude stad, Muttrah, Qurm en Ruwi, zijn bereikbaar met het plaatselijke netwerk van bussen. De kaartjes zijn spotgoedkoop en de bestemmingen worden zowel in Engels als in Arabisch op de voorkant van de bussen aangegeven. Op het hoofdbusstation in Ruwi kunt u een Engelse dienstregeling verkrijgen.

Microbus

De microbussen zijn goedkoper dan een taxi en worden veel gebruikt door de inwoners van Muscat. Deze busjes doorkruizen de hele stad en pikken overal passagiers op langs de kant van de weg. Vraag aan de bestuurder welke kant hij opgaat. U vindt ook veel van deze kleine busjes met 12 zitplaatsen rondom het busstation van Ruwi en Muttrah.

Huur uw auto

De wegen in Muscat zijn zeer modern met meerdere rijbanen, duidelijke wegwijzers en goedkope brandstof. De auto is ideaal om de stad en omliggende bezienswaardigheden te verkennen. De grote hotels hebben parkeergarages en elders kunt u in winkelcentra parkeren of op straat bij parkeermeters.

Vervoersinformatie

Omanieten rijden rechts en hebben een vrij laconieke houding ten opzichte van andere weggebruikers. Ze hebben de neiging tot bumperkleven. Raak niet in de verleiding om met obscene gebaren te reageren want u kunt iemand goed beledigen. Mocht u bij een ongeluk betrokken raken, verplaats de auto dan niet totdat de politie is gearriveerd.

Boek een vlucht naar Muscat

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Muscat

Powered by
 

Huur een auto in Muscat

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com