Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Mexico-Stad

Na een renovatie om de passagierscapaciteit te vergroten naar 30 miljoen per jaar is Mexico City's Benito Juárez International Airport de grootste luchthaven van Latijns-Amerika. De reis naar het centrum van de stad (6 km ten westen van de luchthaven) duurt per metro ongeveer 30 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

5 km ten oosten van het centrum van de stad.

Parkeren op de luchthaven

Het Estacionamento Nacional ligt tegenover deur 1 en 2 van Terminal 1. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en biedt parkeergelegenheid voor maximaal 24 uur. De faciliteiten omvatten een eenvoudige technische hulpdienst, een autowasserij, een geldwisselkiosk, valetparking en een vervoersservice naar het terminalgebouw voor mensen met een beperking. Er zijn ook overdekte parkeerfaciliteiten beschikbaar in Terminal 2.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Tamiba casa di cambio in Sala E2 van Terminal 1 is 24 uur per dag geopend. Overal op de luchthaven bevinden zich geldautomaten voorzien van het Cirrus- en het Plus-logo, die peso’s uitgeven.

Luchthavencode

MEX

Telefoonnummer van de luchthaven

+52 (55) 2482 2424

Website van de luchthaven

website van Benito Juárez International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Twee

Vervoer tussen de terminals

Een gratis treindienst verbindt de twee terminals. De service is alleen toegankelijk voor passagiers die op een aansluitende vlucht overstappen en in het bezit zijn van een elektronisch ticket, een speciaal reisbureauticket of een instapkaart.

Terminal 1

De meeste internationale luchtvaartmaatschappijen vliegen vanuit Terminal 1, dus de meeste passagiers die aankomen op of vertrekken van Mexico-Stad hoeven alleen bekend te zijn met deze terminal, tenzij ze een doorgaande vlucht hebben van een van de luchtvaartmaatschappijen die vanaf Terminal 2 vliegen.

Terminal 2

De luchtvaartmaatschappijen die vanuit Terminal 2 vertrekken, vliegen naar bestemmingen in heel Mexico en de Verenigde Staten. Passagiers met doorgaande vluchten naar bestemmingen binnen een van deze twee landen moeten voor de zekerheid controleren vanaf welke terminal hun vlucht vertrekt.

Boek een vlucht naar Mexico-Stad

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Mexico-Stad

Powered by
 

Huur een auto in Mexico-Stad

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com