Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Bonaire

Taxi

Taxi’s zijn niet duur en in overvloed aanwezig bij de grote standplaats op de Flamingo Internationale Luchthaven en aan de waterkant in Kralendijk. Voor een uitgebreide lijst met opstaplocaties kunt u de taxicentrale bellen (+599 717 8100). De taxi’s hebben geen meter, maar zijn wel verplicht zich te houden aan de overheidstarieven die in elke auto staan aangegeven. De ritprijzen gaan tussen middernacht en 7 uur ‘s ochtends met 50% omhoog, dus spreek voor het instappen een prijs af.

Te voet

Kralendijk is zeer makkelijk te voet te verkennen; de waterkant en de belangrijkste bezienswaardigheden liggen allemaal bij elkaar in de buurt. De voetgangersvriendelijke winkelcentra en historische straatjes zijn perfect voor een wandeltocht, ver van het drukke verkeer in het commerciële hart van de stad.

Huur uw auto

Veel bezoekers die op Bonaire komen duiken, kiezen voor een huurauto. De achtvormige “hoofdweg” doorkruist het hele eiland. Niet alle wegen zijn geasfalteerd en er zijn weinig wegwijzers, maar u zal niet snel verdwalen.

Vervoersinformatie

Anders dan de meeste Caribische eilanden is Bonaire juist bezaaid met borden die alle bezienswaardigheden, dorpen en attracties duidelijk aangeven. Bovendien zijn gratis routekaarten verkrijgbaar bij elk hotel, informatiestand en autoverhuurkiosk op het eiland; vraag gerust om een exemplaar.

Boek een vlucht naar Bonaire

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bonaire

Powered by
 

Huur een auto in Bonaire

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com