Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Tsjechië

Tsjechië

Boek tickets naar de Tsjechische hoofdstad Praag, een Unesco Werelderfgoed met een pittoreske ligging aan de rivier de Moldau. Begin uw vakantie in Tsjechië met een wandeling door het Oudestadsplein en over de Karelsbrug. Vliegtickets naar Tsjechië brengen cultuurliefhebbers naar het Nationale Museum en het Franz Kafka Museum. Kunstliefhebbers brengen ook een bezoek aan het Art Nouveau Mucha Museum. Ontsnap tijdens uw vakantie ook even aan de drukte en zoek uw toevlucht in het kuuroord Karlovy Vary of in de Šumava Bergen in zuid-Bohemen. Vliegtickets naar Tsjechië laten u kennismaken met verschillende monumenten op de Unesco Werelderfgoedlijst, zoals het Litomyšl kasteel en het middeleeuwse stadje Český Krumlov.

Proef tijdens uw reis naar Tsjechië vooral ook svickova, biefstuk met zure room en aardappels, cranberrysaus en klobásníky (worst in een bierdeeg) uit Karviná. In de winter kunt u zich opwarmen met een polevka (soep) of een bramborak(aardappelpannenkoek met knoflook en kruiden). Drink hierbij een Pilsner biertje, Budweiser Budvar of de beroemde slivovice (pruimenbrandewijn) uit Noord-Moravië. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Tsjechië. Boek vliegtickets naar Tsjechië en woon het Internationale Lente Muziekfestival bij in Praag, het Zahrada folklore festival in juli vlak bij Olomouc in Moravië en in september het Internationale Muziekfestival en Mozart Festival, beide in Praag.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com