Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Roemenië

Roemenië

Vliegtickets naar Roemenië brengen reizigers naar de hoofdstad Boekarest, een eclectische combinatie van communistische overheersing, Byzantijnse kerken en herenhuizen uit de belle époque. Reis terug naar het verleden van Roemenië in het Museum van de Roemeense Boer of vergaap u aan het megalomane Parlementspaleis. Een vlucht naar Roemenië laat u kennismaken met de streek Maramures, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en men nog met paard en wagen langs de houten kerken rijdt. Draculafans mogen de legendarische streek Transsylvanië niet missen. Kunstliefhebbers boeken vliegtickets naar Roemenië om het werk van een van de grootste Roemeense schilders te bewonderen in het Nationale Kunstmuseum in Boekarest.

Maak tijdens uw vakantie in Roemenië kennis met de stevige traditionele keuken van het land. Proef de polenta maïspap, worstenbroodjes en de pittige ciorba soep. De bakkerijen verkopen heerlijk zoete langosi gebakjes. Plan een stedentrip in Roemenië en breng de avond door in bruisende jazzbars en levendige clubs, zoals de Kristal Glam Club in Boekarest. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Roemenië. Boek uw vliegtickets naar Roemenië tijdens het muziekspektakel EuropaFest in mei of Transsylvanië's Oost-Europese Vintage Motorfietsrally in juli. Zie de beste tennisspelers van Roemenië in actie tijdens de BCR Open Romania in september.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com