Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Duitsland

Duitsland

Boek vliegtickets naar Duitsland en bezoek het hippe Berlijn of het vooruitstrevende München, de bakermat van de snelle BMW en de rumoerige bierhallen. Actieve reizigers wandelen in het zuidwesten van Duitsland in de glooiende valleien van het Zwarte Woud of skiën op de besneeuwde hellingen van de Beierse Alpen, in het zuidoosten van Duitsland. Vliegtickets naar Duitsland brengen reizigers naar een land met een invloedrijke cultuur. Bewonder de Brandenburger Tor en de bij zonsondergang vergulden pilaren. Bezichtig de werken van Liechtenstein en Warhol in het Museum van Moderne Kunst in Frankfurt, of ontdek de Hamburgse scheepvaartgeschiedenis in het grote Internationale Scheepvaartmuseum.

Een vakantie in Duitsland laat u kennismaken met een verscheidenheid aan regionale gerechten. Fijnproevers reizen naar Duitsland om te genieten van de worst met kerrie in de Curry 36 in Berlijn of om gezouten haring te eten aan de levendige Vismarkt in Hamburg. Het is misschien een cliché, maar niets is zo typisch Duits als de in Dirndl geklede serveersters die schuimende stenen bierkannen rondbrengen in het Hofbräuhaus in München. Het uitgaanspubliek leeft zich uit in Frankfurts Cocoon, de favoriete plek van wereldberoemde dj Sven Väth, of in de Berlijnse technotempel Berghain. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Duitsland. Boek bijvoorbeeld vliegtickets naar Duitsland en vier Carnaval in februari met verklede optochten en de Dag van de Hereniging (3 oktober) met vuurwerk en een feestelijke sfeer.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com