Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven München

Munich International Airport verwerkt jaarlijks meer dan 40 miljoen passagiers via de twee moderne terminals. De S-Bahntreinen brengen reizigers in 50 minuten naar het centrum van München, dat 29 km van de luchthaven ligt.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

29 km ten noordoosten van München.

Parkeren op de luchthaven

Munich International Airport heeft 20.000 parkeerplaatsen. Er zijn zes bovengrondse en vijf ondergrondse parkeergarages op de luchthaven, met mogelijkheden voor kort parkeren (P1-P4), lang parkeren (P7-P8) en valetparking.

Luchthavencode

MUC

Telefoonnummer van de luchthaven

+49 (0) 89 9 75 00

Website van de luchthaven

website van Munich International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Twee

Vervoer tussen de terminals

De loopafstand tussen Terminal 1 en 2 is vijf minuten. Transferpassagiers die voor hun aansluiting in de andere terminal moeten zijn, dienen rekening te houden met 20 minuten extra voor de veiligheidscontrole.

Terminal 1

De meeste luchtvaartmaatschappijen vertrekken vanuit Terminal 1. Gebieden A-E zijn voor aankomende vluchten en gebieden A-D voor vertrekkende vluchten. De vluchten gaan naar binnenlandse, Europese en langeafstandsbestemmingen.

Terminal 2

Vanuit Terminal 2 vertrekken internationale vluchten naar binnenlandse, Europese en langeafstandsbestemmingen.

Boek een vlucht naar Munchen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Munchen

Powered by
 

Huur een auto in Munchen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com