Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Bristol

Bristol International Airport is de drukste hub van Zuidwest-Engeland en verwerkt jaarlijks rond de zes miljoen passagiers via één enkele terminal. De luchthaven ligt 13 kilometer ten zuiden van het centrum van Bristol. De rit per snelbus naar het centrum van Bristol duurt 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

13 km ten zuiden van Bristol.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft een groot aanbod aan beveiligde parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen voor kort parkeren (tot maximaal 24 uur) kunnen niet gereserveerd worden. De tarieven voor parkeren op een handige Premier-parkeerplaats, de 'Meet and greet'-valetparking, een parkeerplaats voor lang parkeren of een voordelige parkeerplaats voor perioden van vier dagen of langer zijn lager als u vooraf online reserveert. Tussen de twee parkeerterreinen voor lang parkeren en de terminal rijdt 24 uur per dag een gratis busdienst.

Luchthavencode

BRS

Telefoonnummer van de luchthaven

+44 (0) 871 334 4444

Website van de luchthaven

website van Bristol International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Op Bristol International Airport vertrekken alle vluchten vanaf één enkele terminal.

Aantal terminals

Eén

Wegwijs binnen de terminal

De begane grond, de eerste verdieping en de mezzanineniveaus van de terminal zijn verbonden door liften en roltrappen.

Terminal 1

Alle vluchten vertrekken vanaf Terminal 1.

Boek een vlucht naar Bristol

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bristol

Powered by
 

Huur een auto in Bristol

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com