Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

EDI

Edinburgh

Boek uw vliegtickets naar Edinburgh om kennis te maken met de imponerende Georgiaanse architectuur, middeleeuwse steegjes en het historische kasteel dat hoog boven de oude stad uittorent.

Activiteiten

Tijdens uw vakantie in Edinburgh is een stevige wandeling naar de top van Calton Hill zeker de moeite waard. Op de top van de uitgedoofde vulkaan staan indrukwekkende 19de-eeuwse monumenten. U wordt beloond met een schitterend uitzicht over Edinburghs grijze torenspitsen, blauwe lochs en de omringende buitenwijken die zich richting zee uitstrekken.

Meer activiteiten

Winkelen

Vliegtickets naar Edinburgh bieden bezoekers een bijzondere winkelervaring. Langs de kleurrijke terrassen aan Victoria Street in de oude stad vindt u aparte boetiekjes, waar u in de rekken kunt snuffelen naar vintage mode van plaatselijke ontwerpers.

Meer winkelen

Restaurants

Tijdens uw vakantie in Edinburgh kunt u heerlijk dineren aan de waterkant in de buitenwijk Leith. Terwijl de zon langzaam over het water wegzakt, geniet u in een gezellige bistro van verse visgerechten.

Meer restaurants

Uitgaan

Voor een gezellig avondje mengt u zich onder de locals in een ouderwetse pub met houten panelen en een laag plafond en bestelt u een stevig Edinburghs biertje, een Glenlivet, een rokerige Laphroaig, of een van de vele andere Schotse maltwhisky’s.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Edinburgh. Boek uw vliegtickets tijdens een van de vele topevenementen. In augustus vindt het grootse Edinburgh International Festival plaats en in oktober viert de stad het Samhuinnfestival met een fakkeloptocht.

Boek een vlucht naar Edinburgh

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Edinburgh

Powered by
 

Huur een auto in Edinburgh

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com