Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Leeds

Leeds Bradford International Airport verwerkt jaarlijks drie miljoen passagiers via één terminal en is de belangrijkste luchthaven van Yorkshire. Bradford ligt 11 km naar het zuidwesten, Leeds ligt 17,5 km naar het zuidoosten, en met de bus bedraagt de reistijd van de luchthaven naar beide steden ongeveer 45 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

Bradford ligt 11 km ten zuidwesten van Leeds Bradford International Airport en Leeds ligt 17,5 km ten zuidoosten van de luchthaven.

Parkeren op de luchthaven

Leeds Bradford International Airport heeft parkeerplaatsen voor kort parkeren voor maximaal 24 uur per keer; deze plaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Betalen kan binnen in de terminal bij een betaalautomaat of per creditcard bij de uitgang van het parkeerterrein. Het parkeerterrein voor lang parkeren is via een gratis shuttlebus verbonden met de terminal. Lang parkeren kan goedkoper zijn als u vooraf online reserveert.

Luchthavencode

LBA

Telefoonnummer van de luchthaven

+44 (0) 113 250 9696

Website van de luchthaven

website van Leeds Bradford International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en langeafstandsvluchten.

Aantal terminals

Eén

Wegwijs binnen de terminal

De internationale aankomsthal en de binnenlandse aankomsthal bevinden zich op de begane grond van de terminal. De vertreklounges vindt u op de begane grond en op de eerste verdieping.

Terminal 1

Alle binnenlandse en internationale vluchten vertrekken vanuit Terminal 1.

Boek een vlucht naar Leeds

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Leeds

Powered by
 

Huur een auto in Leeds

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com