Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Bologna G Marconi Airport

Bologna G Marconi Airport is de derde internationale luchthaven van Italië en verwerkt jaarlijks bijna zes miljoen passagiers. De zes kilometer lange taxirit naar het centrum van de stad duurt 15 minuten. Een Aerobus-shuttledienst verbindt de luchthaven met het centraal station in de stad en de busrit duurt ongeveer 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

6 km ten noordoosten van Bologna.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn diverse onoverdekte en overdekte parkeerterreinen bij Bologna G Marconi Airport, waaronder voorzieningen voor lang en kort parkeren. De eerste 15 minuten kosten €1 voor bezoekers die kort parkeren. De totale parkeercapaciteit is 5100 plaatsen en in de zomermaanden zijn er extra parkeerterreinen. Valetparking is eveneens beschikbaar en via de website van de luchthaven kunnen parkeerplaatsen vooraf worden gereserveerd.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

Telefoonnummer luchthaven

+39 (0) 51 647 9615 (05.00-24.00 uur)

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de vertrekterminal van Bologna naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren de status van uw vlucht. 

Vervoer tussen de terminals

Het hoofdgebouw van de luchthaven is verdeeld over drie verdiepingen. Liften, trappen en roltrappen verbinden de inchecklocaties en de voorzieningen van het vliegveld. Beweeg u tussen de vertrekhal en de oostelijke terminal door middel van de gratis bus of trein of te voet (acht minuten) tot de uitbreiding van de hoofdterminal is voltooid.

Vertrekhal

Er zijn hier drie incheckzones, op de begane grond en de eerste verdieping. Een extra incheckgelegenheid is geopend in de oostelijke terminal voor reizigers van buiten de EU en voor passagiers van Ryanair.

Oostelijke terminal

De nieuwe oostelijke terminal wordt tegenwoordig gebruikt voor het inchecken van reizigers van buiten de EU en voor passagiers van Ryanair. Als u moet inchecken bij de oostelijke terminal, zorg er dan voor dat u ten minste twee uur van tevoren aanwezig bent, omdat alle vluchten nog van de vertrekhal vertrekken.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Bologna

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bologna

Powered by
 

Huur een auto in Bologna

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com