Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Portugal

Portugal

Vliegtickets naar Portugal brengen reizigers naar de bruisende hoofdstad Lissabon en de zandstranden en baaien van de Algarve, een populaire vakantiebestemming voor families met kinderen. De rest van Portugal is net zo gevarieerd - van alpinisme in het bergachtige Peneda Gerês Nationaal Park tot een ontspannen spabehandeling met mineralen en zouten in de heuvels van Monchique. Vliegtickets naar Portugal laten reizigers kennismaken met diverse Unesco Werelderfgoedmonumenten, zoals de Toren van Belém en het oude Sao Jorge-Kasteel in Lissabon en het geelroze sprookjesachtige Pena Paleis. Bezoek de stad Porto en bewonder de middeleeuwse gebouwen in het historische centrum of boek een vliegreis naar een van Portugals Atlantische eilanden, zoals Madeira of de Azoren.

Bezoekers vullen tijdens hun vakantie in Portugal hun bagage met port, kant en aardewerk of een flesje Ginjinha kersenbrandewijn uit Lissabon. Liefhebbers van klassieke muziek kunnen een optreden bijwonen van het gerenommeerde Gulbenkian Orkest bij de Calouste Gulbenkian Stichting. Tijdens een vakantie in Portugal genieten reizigers ook van de melancholische klanken van de fadomuziek. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Portugal. Een van de beste tijden van het jaar om vliegtickets naar Portugal te boeken is tijdens de Festas de Lisboa in juni met kleurrijke parades langs de Avenida da Liberdade en levendige straatfeesten in de historische wijk Alfama.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com