Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Lissabon

De drukste luchthaven in Portugal, Portela Airport in Lissabon, heeft in 2007 een tweede terminal geopend. De luchthaven ligt slechts 7 km ten noordoosten van de stad en de Aerobus vervoert u in ongeveer 20 minuten naar het centrum van de stad.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

7 km ten noordoosten van het centrum van Lissabon

Parkeren op de luchthaven

Er zijn drie parkeerplaatsen op de luchthaven, waaronder P1 voor heel kort parkeren, P2 voor kort parkeren en P3 voor middellang/lang parkeren. Een gratis pendelbus verbindt P3 met de terminal.

Luchthavencode

LIS

Telefoonnummer van de luchthaven

+351 21 841 3500

Website van de luchthaven

website van Portugese luchthavens

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Vanuit Terminal 1 verzorgt KLM vluchten naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Twee

Vervoer tussen de terminals

Een gratis pendelbus verbindt Terminal 1 en 2 (houd rekening met een transfer van tien minuten). Anderzijds kunnen passagiers ook overstappen per taxi, touringcar of auto (mits de chauffeur niet hoeft te parkeren).

Terminal 1

Alle binnenkomende vluchten, zowel internationale als binnenlandse, komen aan bij Terminal 1. Alle internationale vluchten vertrekken ook vanaf Terminal 1.

Terminal 2

Alle binnenlandse vluchten vertrekken van Terminal 2, waaronder vluchten naar Porto, Faro, Madeira en de Azoren.

Boek een vlucht naar Lissabon

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Lissabon

Powered by
 

Huur een auto in Lissabon

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com