Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Istanbul - Atatürk International Airport

Istanbul Ataturk Airport is gelegen in Yesilkoy, aan de Europese kant van Istanbul, 28 km (16 mijl) van het centrum van de stad. Met de metro bent u binnen 30 minuten in het centrum.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

28 km (16 mijl) ten zuidwesten van het centrum van Istanbul.

Parkeren op de luchthaven

De 7000 plaatsen tellende parkeergarage en een openluchtparkeerplaats voor de terminals bieden voldoende ruimte voor kort en lang parkeren. Er zijn voetgangerspaden naar de internationale en binnenlandse terminals. Parkeren kost YTL 9,50 voor 1 tot 3 uur en YTL 203 voor zeven dagen. Voor het terminalgebouw is 24 uur per dag valetservice beschikbaar.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

IST

Telefoonnummer luchthaven

+90 212 463-3000

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de internationale terminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op internationale en pan- Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals

De twee terminals zijn door middel van voetgangerspaden met elkaar verbonden. Sommige hebben een loopband. (Trek ongeveer tien minuten uit voor de wandeling.)

Internationale terminal

Alle internationale vluchten vanuit Istanbul opereren vanaf deze terminal.

Binnenlandse terminal

Alle binnenlandse vluchten vertrekken vanaf deze terminal.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Istanbul

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Istanbul

Powered by
 

Huur een auto in Istanbul

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com