Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Toronto - Pearson International Airport

Toronto Pearson International Airport is een van de drukste luchthavens van Noord-Amerika en de grootste van Canada. De luchthaven verwerkt jaarlijks rond de 34 miljoen passagiers via twee terminals. Per taxi duurt de rit naar het centrum van Toronto, dat 25 km (15,5 mijl) naar het zuidoosten ligt, ongeveer een halfuur.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

25 km (15,5 mijl)  ten noordwesten van het centrum van Toronto.

Parkeren op de luchthaven

Terminal 1 heeft parkeerruimte voor lang parkeren op niveau 3 en ruimte voor kort parkeren in de garage, wat een voordelige keus is als u minder dan vier uur wilt parkeren. Lang parkeren ligt op vijf minuten lopen van beide terminals. Goedkopere parkeerterreinen vindt u in de Value Park Garage en Value Park Lot, en deze parkeerterreinen zijn bereikbaar met gratis shuttles die elke 10 minuten naar de terminals rijden.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

YYZ

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 3 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

24 uur per dag rijdt er een gratis LINK-shuttle, die via voetgangersbruggen vanaf de terminals kan worden bereikt. De rit duurt 2 minuten en de treinen rijden om de 4 minuten tijdens de spits en om de acht minuten op andere momenten.

Terminal 1

De met kunst versierde Terminal 1 wordt gebruikt door Amerikaanse en internationale luchtvaartmaatschappijen. De vertrekgates zijn gelegen op niveau 2. De incheckbalies voor Terminal 1 bevinden zich op niveau 3 van het terminalgebouw.

Terminal 3

Terminal 3 is bestemd voor een mix van vluchten van niet-Canadese internationale vervoerders en luchtvaartmaatschappijen die binnen Noord-Amerika vliegen. Sommige chartermaatschappijen maken eveneens gebruik van deze terminal. De incheckbalies en de vertrekgates voor Terminal 3 bevinden zich op het vertrekniveau van het terminalgebouw.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Toronto

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Toronto

Powered by
 

Huur een auto in Toronto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com