Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vancouver International Airport

Vancouver International Airport is dé hub van de Canadese westkust en is met jaarlijks bijna 17 miljoen passagiers via drie terminals de op één na drukste luchthaven van het land. 

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

12 km ten zuidwesten van Vancouver.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft mogelijkheden voor parkeren per uur en per dag in de Parkade, direct naast de terminals. Faciliteiten voor lang parkeren vindt u in de Economy Lot, naast de Parkade, die via deels overdekte loopbruggen met de terminals is verbonden. De goedkoopste parkeerfaciliteit op het luchthaventerrein is de Long-Term Parking Lot, die vanaf de terminals te bereiken is met een gratis shuttlebus. Valetparking wordt aangeboden in de binnenlandse en de internationale terminal, tegen een hoger tarief.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Heeft u hulp nodig om uw weg naar de juiste terminal te vinden, dan kunt u een Green Coat-vrijwilliger om assistentie vragen. Bereid u voor op een lange wachtrij bij de douane.

Luchthavencode

YVR

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Heeft u hulp nodig om uw weg naar de juiste terminal te vinden, dan kunt u een Green Coat-vrijwilliger om assistentie vragen. Bereid u voor op een lange wachtrij bij de douane.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de internationale terminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals

De afstand tussen de internationale en de binnenlandse terminals is in 15 minuten te lopen. De Zuid-terminal shuttlebus is gratis en verbindt alle drie de terminals met elkaar.

Internationale terminal

Alle vluchten van en naar alle andere internationale bestemmingen, inclusief de VS, gaan via de internationale terminal. De incheckbalies zijn op niveau 3.

Binnenlandse terminal

Vluchten naar bestemmingen binnen Canada vertrekken van de binnenlandse terminal. De incheckbalies bevinden zich op niveau 3 van het gebouw.

Zuid-terminal

Kleine regionale luchtvaartmaatschappijen vertrekken vanuit de Zuid- terminal. Samen met de Floatplane Facility vormt dit Airport South.

Aantal terminals

Drie

Boek een vlucht naar Vancouver

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Vancouver

Powered by
 

Huur een auto in Vancouver

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com