Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Houston

Taxi

Taxi’s zijn in grote getale aanwezig op het vliegveld, bij grote hotels, Downtown of in de buurt van The Galleria. Voor korte afstanden kunnen ze echter behoorlijk prijzig zijn. In andere wijken of hoteldistricten kunt u het beste gebruikmaken van concierge services, zeker voor retourritten.

Bus

In Houston rijdt een groot aantal voordelige stadsbussen en snelbussen. Dag- en weekkaarten zijn, evenals shuttlediensten voor speciale evenementen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Online reisplanning is een handig hulpmiddel om uitstapjes naar verschillende bestemmingen te organiseren.

Te voet

Over het algemeen is Houston geen stad voor wandelaars. Locaties binnen Downtown – het Theatre District, sportcomplexen en hotels – liggen wel op loopafstand van elkaar. Winkelgebieden in de omgeving, zoals Rice Village, Highland Village en een gedeelte van River Oaks, zijn buurten die ook wel gemakkelijk te voet verkend kunnen worden. Om de belangrijke bezienswaardigheden in de verschillende stadsdelen te bekijken, is een taxi wellicht de beste optie.

Huur uw auto

Houston is een autovriendelijke bestemming. De Interstate 10 en Interstate 45 doorkruisen het stadscentrum, en de Beltway 8 en de Interstate 610 (ook The Loop genoemd) omringen de binnenstad en buitenwijken. Met een Downtown Hopper Pass parkeert u de hele dag in diverse parkeergelegenheden in het centrum. De kaart kost $6 en is verkrijgbaar bij parkeermeters.

Vervoersinformatie

Houston is een echte autostad, waar u met een goede kaart gemakkelijk de weg kunt vinden. Veel straten Downtown kennen eenrichtingsverkeer, terwijl gigantische wegen met zes of acht rijstroken door Uptown ervoor zorgen dat het verkeer makkelijk doorstroomt. Spitsuur op de ringweg, Highway 610, kan de reistijd – ook bij korte afstanden - met wel een uur verlengen. Let goed op de voortdurende wegwerkzaamheden en de beperkte parkeertijden, vooral in Downtown en in de belangrijke winkelbuurten. Gebruik als alternatief een van de vele Park and Ride-parkeervoorzieningen.

website van Harris County Metropolitan Transit Authority 

Boek een vlucht naar Houston

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Houston

Powered by
 

Huur een auto in Houston

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com