Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Las Vegas - McCarran International Airport

McCarran International Airport is de op vijf na drukste luchthaven in de VS. Hij verwerkt jaarlijks 41,5 miljoen passagiers via twee terminals, die samen bijna 100 gates bedienen. De luchthaven ligt centraal en de wereldberoemde Strip ligt slechts op 1,6 kilometer afstand.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

8 km ten zuiden van het centrum van Las Vegas.

Parkeren op de luchthaven

Valetparking en parkeergarages voor kort en lang parkeren zijn beschikbaar bij bij beide terminals. Voordelig parkeren buiten het terrein van de luchthaven is ook mogelijk voor beide terminals.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

In weekenden en vakantieperiodes dienen reizigers op McCarran International Airport rekening te houden met wachtrijen bij het inchecken en bij de veiligheidscontrole. Wachttijden van ten minste 2,5 uur zijn tijdens deze drukke periodes niet ongewoon.

Slimme gokkers vermijden de fruitautomaten op de luchthaven; de gokautomaten zijn verleidelijk, maar het is bekend dat ze zuinig zijn afgesteld.

Luchthavencode

LAS

Telefoonnummer luchthaven

+1 702 261 5211

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

In weekenden en vakantieperiodes dienen reizigers op McCarran International Airport rekening te houden met wachtrijen bij het inchecken en bij de veiligheidscontrole. Wachttijden van ten minste 2,5 uur zijn tijdens deze drukke periodes niet ongewoon.

Slimme gokkers vermijden de fruitautomaten op de luchthaven; de gokautomaten zijn verleidelijk, maar het is bekend dat ze zuinig zijn afgesteld.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

 

Minneapolis-St. Paul

Detroit- Metropolitan Wayne County

Terminals

KLM vliegt vanuit Terminal 3.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Heeft u zich vergist, dan is het slechts 15-25 minuten rijden met de pendelbus om bij de andere terminal te komen.

Vervoer tussen de terminals

Een gratis pendelbus verbindt de twee terminals, en rolpaden en pendeltreinen verbinden de diverse gates in Terminal 1. Reken op 15 tot 20 minuten extra als u van terminal of gate moet veranderen.

Terminal 1

De meeste vluchten op McCarran International Airport vinden plaats vanaf Terminal 1 via vier gates die bestemd zijn voor binnenlandse Amerikaanse maatschappijen.

Terminal 3

De meeste vluchten met internationale bestemmingen komen aan en vertrekken bij de acht gates in Terminal 3, samen met enkele binnenlandse Amerikaanse vluchten.

Aantal terminals

Drie

Boek een vlucht naar Las Vegas

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Las Vegas

Powered by
 

Huur een auto in Las Vegas

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com