Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthavens New York

KLM en partners vliegen naar New York JFK, La Guardia en Newark Liberty International Airport. JFK ligt 25 km ten zuidoosten van Manhattan en is de drukste luchthaven van New York. Jaarlijks verwerkt de luchthaven meer dan 40 miljoen passagiers. La Guardia en Newark International zijn de meest gunstig gelegen luchthavens voor Manhattan. La Guardia ligt 13 km ten noordoosten van Manhattan, en Newark International ligt 25 km naar het zuidwesten.

Fly to this airport with KLM

JFK is de drukste luchthaven van New York en de acht terminals verwerken jaarlijks meer dan 49 miljoen passagiers. De luchthaven ligt in het stadsdeel Queens, 25 km ten zuidoosten van Manhattan. Met een rit van 12 minuten met de AirTrain, gevolgd door een uur met de metro of 35 minuten per trein, bent u in het centrum van de stad.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Afstand vanaf het centrum van de stad

25 km ten zuidoosten van het centrum van Manhattan.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft faciliteiten voor kort en lang parkeren. Dagparkeren (tot 24 uur) is binnen loopafstand van de terminals. Het parkeerterrein voor lang parkeren ligt 6,5 km van de terminals, met gratis vervoer naar de luchthaven via de AirTrain (houd rekening met een reistijd van 30 minuten naar de terminals). Betalen kan contant en met alle grote creditcards. Reserveer uw parkeerplaats online

Luchthavencode

JFK

Telefoonnummer van de luchthaven

+1 718 244 4444

Website van de luchthaven

website van JFK Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Minneapolis-St. Paul

Detroit-Metropolitan Wayne County

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 4 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Acht (momenteel zeven in gebruik)

Vervoer tussen de terminals

De terminals van de luchthaven zijn verbonden door de AirTrain (gratis binnen de luchthaven), die elke twee tot vier minuten rijdt en in acht minuten een volledige ronde langs alle terminals maakt. Tussen 23.00 en 6.00 uur rijdt de AirTrain elke acht minuten.

Terminal 1

De meeste vluchten die van Terminal 1 vertrekken, vliegen naar intercontinentale bestemmingen in Europa en Azië. De incheckbalies zijn op de begane grond.

Terminal 2

Vanaf Terminal 2 vertrekken enkele vluchten naar Saoedi-Arabië. U vindt de incheckbalies op de begane grond.

Terminal 3

Binnenlandse vluchten vertrekken van Terminal 3. De incheckbalies zijn op de begane grond.

Terminal 4

Binnenlandse en internationale vluchten vertrekken van Terminal 4. U kunt inchecken op de bovenverdieping.

Terminal 5

Lowcostvliegmaatschappijen vetrekken van de nieuwe Terminal 5.

Terminal 6

Vanaf Terminal 6 vertrekt een aantal binnenlandse vluchten. De incheckbalies zijn op de begane grond.

Terminal 7

Vanaf Terminal 7 vertrekken internationale vluchten. De incheckbalies zijn op de begane grond.

Terminal 8

Internationale vluchten vertrekken vanaf Terminal 8. De incheckbalies zijn op de begane grond.

Boek een vlucht naar New York

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in New York

Powered by
 

Huur een auto in New York

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com