Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Washington

KLM en partners vliegen naar Reagan National Airport en Washington Dulles International Airport. Reagan National verzorgt alleen binnenlandse vluchten en ligt het dichtst bij het centrum van Washington, op slechts 6 km van de National Mall. Washington Dulles biedt internationale vluchten en verwerkt jaarlijks ongeveer 25 miljoen passagiers. De luchthaven ligt 41 km ten westen van het centrum van Washington.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

6 km vanaf de National Mall.

Parkeren op de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Reken op ten minste twee uur voor het inchecken en de veiligheidscontrole. De veiligheidscontrole op alle Amerikaanse luchthavens is streng en de rijen kunnen lang zijn. Hetzelfde geldt voor aankomende vluchten..

Luchthavencode

DCA

Telefoonnummer luchthaven

+1 703 417 8000

Website van de luchthaven

website van Reagan National Airport

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Reken op ten minste twee uur voor het inchecken en de veiligheidscontrole. De veiligheidscontrole op alle Amerikaanse luchthavens is streng en de rijen kunnen lang zijn. Hetzelfde geldt voor aankomende vluchten..

Overstapluchthavens

Minneapolis -St. Paul

Detroit -Metropolitan Wayne County

Amsterdam -Schiphol

Paris -Charles de Gaulle

Terminals

Aantal terminals

Drei

Boek een vlucht naar Washington

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Washington

Powered by
 

Huur een auto in Washington

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com