Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Paramaribo

Taxi

De taxibestuurders van Paramaribo proberen vooral klanten op te pikken langs de Waterkant of rond de grote hotels en de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven. Taxi’s hebben geen meter dus spreek van tevoren een prijs af. De meeste bestuurders spreken redelijk Engels en zijn ook bereid om een dagtarief of vaste prijs voor tochtjes af te spreken. Er wordt geen fooi verwacht.

Te voet

De beste manier om de bezienswaardigheden, musea en galeries in het charmante historische centrum van Paramaribo te verkennen is te voet. Een wandeling langs de Waterkant biedt een aangenaam uitzicht over de rivier met diverse schaduwrijke cafés waar u van een verfrissend drankje kunt genieten.

Auto

U kunt zelf autorijden in Paramaribo, waar diverse betrouwbare autoverhuurbedrijven te vinden zijn op de luchthaven en in de grote hotels. Het huren van een auto is echter een dure aangelegenheid en de prijzen kunnen enorm variëren, dus wees bereid om rond te kijken. De kwaliteit van de wegen varieert nogal, dus kies voor de zekerheid van een auto met vierwielaandrijving. Het verkeer houdt links en de benzine is vrij duur.

Huur uw auto

In Paramaribo rijdt het verkeer links en moet u zo nu en dan uitwijken voor gaten en kuilen op de slecht onderhouden wegen. Sluit voor uw veiligheid de autodeuren en -ramen goed af en reserveer een hotel met een bewaakte parkeergarage.

Rent your car

Vervoersinformatie

Hoewel er weinig georganiseerde tochten zijn, mag u de kans niet missen om de schitterende mangrovebossen van Paramaribo te bezoeken en reusachtige vlinders, krokodillen, slangen en leguanen in hun natuurlijke, moerasachtige leefgebied waar te nemen. Dit gebied is vrijwel alleen toegankelijk met de boot en kan bezocht worden onder begeleiding van de plaatselijke vissers. U vindt hen aan de waterkant; onderhandel vooraf over een redelijke prijs.
website van het Surinaams Ministerie van Vervoer

Boek een vlucht naar Paramaribo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/sx_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Paramaribo

Powered by
 

Huur een auto in Paramaribo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com