Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Denpasar

Traditionele Balinese masker

Vliegtickets naar Denpasar

Paradijselijk Bali biedt voor elk wat wils

Relaxen op een idyllisch strandje? Boek vliegtickets naar Denpasar en ontdek Bali’s groene rijstvelden, imposante tempels en kleine vissersdorpjes. Bezoek het surfersdorp Kuta, de bijzondere Gitgit-watervallen en de chique plaats Seminyak, met haar prachtige hotels en resorts. Hier kunt u heerlijk winkelen en dineren. Overal waar u gaat, zal de lokale bevolking u hartelijk ontvangen. Kortom: Bali is een paradijs op aarde.

Geniet van de adembenemende natuur

Laat u overrompelen door het natuurschoon. Beklim de Gunung Batur of de ‘heilige vulkaan’ Gunung Agung, met de hoogste top van Bali. Ruim 3100 meter. Het uitzicht is prachtig. Ook de terrasvormige rijstvelden, sawah’s genaamd, spreken tot ieders verbeelding. En Bali’s ongeschonden koraalriffen en een rijkdom aan vissen trekken duikers uit alle windstreken aan. Bali is absoluut de ideale bestemming voor een korte trip of het vertrekpunt voor een langere vakantie in Indonesië. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Denpasar!

Bijzondere tempels op Bali

De grootste religie in Bali is het hindoeïsme. Geen wonder dus dat de tempels beeldschoon zijn. Bijvoorbeeld de sprookjesachtige Tanah Lot tempel aan de westkust van Bali bovenop een grote rots in de zee. De Pura Besakih tempel is verreweg de belangrijkste en grootste tempel van Bali. Ook zeker een bezoek waard.

Vliegtickets naar Denpasar voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Denpasar boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Bali snel dichterbij.

+Lees meer

 

De hoogtepunten van Denpasar

 

Des te meer redenen om Denpasar te bezoeken

 

Praktische info over Denpasar

Luchthaven Ngurah Rai

Lees alles over de luchthaven

Vervoer in de stad

Vervoer in Denpasar

 

Visa en gezondheid

Visa en gezondheidsinformatie

Valuta

De Indonesische munteenheid is de roepia (IDR). Eén roepia is 100 sen. Buitenlandse valuta kunnen probleemloos worden ingewisseld bij banken, hotels en wisselkantoren in de belangrijkste toeristengebieden; de Amerikaanse dollar is de meest geaccepteerde munteenheid. Let erop dat uw biljetten in goede staat zijn, want soms worden verfrommelde en gescheurde buitenlandse biljetten geweigerd. De beste wisselkoersen in Indonesië zijn over het algemeen te vinden in de grotere centra, zoals Jakarta en Bali. De duurdere hotels en restaurants accepteren Visa en MasterCard, maar kleinere bedrijfjes hebben vaak geen creditcard-apparaat (met name in afgelegen gebieden). Geldautomaten zijn in de grote steden te vinden. Men heeft niet altijd genoeg wisselgeld, dus zorg ervoor dat u kleine biljetten en munten bewaard voor dingen als bus, donaties in tempels en frisdranken.

Tijdzone

De lokale tijd is GMT+8.

Netspanning

Netspanning is 120/230 volt, 50Hz. Er zijn verschillende stekkers, waaronder de Europese met twee pinnen en de Britse met drie pinnen.

 

Denpasar: similar destinations