Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Destinations > Europe > Netherlands > Amsterdam

Amsterdam, een kleine stad vol grootse ontdekkingen

Oer-Hollandse klompen in Amsterdam

Highlights

 • Varen door de grachten
 • Het Achterhuis van Anne Frank
 • Van Gogh’s meesterwerken

Vliegtickets
Amsterdam

Retour vanaf EUR 99

 • van Brussel
Bekijk aanbiedingen
Foto: Oer-Hollandse klompen in Amsterdam

Highlights

 • Varen door de grachten
 • Het Achterhuis van Anne Frank
 • Van Gogh’s meesterwerken

Ontdek een cultuurreus

Ontdek de culturele rijkdommen van deze charmante wereldstad. Boek vliegtickets naar Amsterdam en bezoek het Anne Frank Huis, Van Gogh Museum of wandel door het Vondelpark. Overal waar u loopt, rondvaart of fietst is cultuur. De eeuwenoude grachtenpanden, het Paleis op de Dam en het Rijksmuseum: ze ademen een sfeer van weleer. Terwijl het nieuwe EYE Filmmuseum u juist de hypermoderne kant van Amsterdam toont.

Culturele schatten in Amsterdam en omgeving

Wist u dat de grachtengordel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Struin door de 9 straatjes of ontdek de hoofdstad vanaf het water op een rondvaartboot. Ook in de omgeving van Amsterdam valt veel te beleven. Bezoek de Zaanse Schans en de Keukenhof. Hollandser bestaat niet! Amsterdam is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Europa. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Amsterdam!

Duik het nachtleven in

Hollandse pot of Indonesische rijsttafel? Proef de veelzijdigheid van deze kleine wereldstad. Beleef hoe elke Amsterdamse wijk anders is. Neem de Jordaan, De Pijp of Amsterdam-Noord… één ding hebben ze gemeen: overal zijn de cafés tot in de late uurtjes geopend. Net als de concertzalen. Van klassiek (Concertgebouw) tot rock (Paradiso): Amsterdam heeft het allemaal!

Vliegtickets naar Amsterdam voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Amsterdam boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Nederland snel dichterbij.

+Lees meer Inklappen

7.000.000 vrolijke lentebloemen in Keukenhof

Keukenhof tulips close up

7.000.000 vrolijke lentebloemen in Keukenhof

De lente is in Nederland pas echt begonnen als de bloembollen in Keukenhof zijn uitgekomen. De prachtige paviljoenen vol tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen zijn een lust voor het oog en trekken elk jaar honderdduizenden bezoekers.Bloemen en bloembollen zijn twee…

Hotels, auto's, extra's

Hotels, auto's, extra's

Hotels, cars and more

Stel uw perfecte vakantie samen: kies de mooiste hotelkamer en geniet van een comfortabele reis met een huurauto, reisverzekering en leuke activiteiten.

Vluchtschema

5 vlucht(en) per dag

 • 00:00 - 06:00
  geen vluchten
 • 06:00 - 12:00
  3 vluchten
 • 12:00 - 18:00
  1 vluchten
 • 18:00 - 00:00
  1 vluchten

Gemiddelde reistijd: 0 uur en 50 min

Bekijk de dienstregeling
< Bekijk alle bestemmingen
Terug naar boven
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com