Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Panama-Stad

Het smaragdblauwe water van Panama

Vliegtickets naar Panama-Stad

Hier komen alle uitersten samen

Laat u verrassen door een mix van natuur en cultuur. Boek vliegtickets naar Panama-Stad en ontdek een moderne stad vol historie. Een perfect startpunt bovendien voor een reis door Panama’s regenwoud. De Miraflores-sluizen zijn wereldberoemd. De inheemse Indianen die in het tropische regenwoud wonen zijn minder bekend. Bezoek een lokale stam die nog leeft tussen de apen en vogels. In de stad is het leven hectisch en gezellig. Relaxen kan hier op de brede boulevard Amador Causeway. De zee zorgt voor verkoeling.

UNESCO-juweeltjes

Panama-Stad kent veel schatten. Op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat bijvoorbeeld de oude wijk Casco Viejo. Hier vindt u veel Franse en Spaanse koloniale gebouwen. Ook het fort San Lorenzo in Portobello staat op deze lijst. Dit kustplaatsje heeft trouwens ook een geweldig strand. Dus neem hier vooral even een duik of ga lekker zonnen. Het strand is wit en de zee hemelsblauw. Panama-Stad is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook een uitstekend begin van een langere vakantie in Panama. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Panama-Stad!

Waterpret is nooit ver te zoeken

De zee biedt vertier tijdens uw Caribische avontuur. Snorkelen kan goed in Bocas del Toro, evenals dolfijnen spotten. Maar ook zoet water is in de buurt van Panama-Stad te vinden. De Chorro El Macho-waterval is de hoogste in het regenwoud ( 70 meter). Het schitterende Gamboa Rainforest heeft ook een rivier. Zo kunt u het regenwoud op een bijzondere manier ontdekken. Stap in een speedboot en sjees langs bijzondere planten, vulkaankraters, vogels en apen.

Vliegtickets naar Panama-Stad voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Panama-Stad boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Panama snel dichterbij.

+Lees meer

 

De hoogtepunten van Panama-Stad

 

Des te meer redenen om Panama City te bezoeken

Natuur

Tropisch Soberania National Park

Op een half uur rijden van Panama-stad ligt een tropische wereld vol groen: Soberania National Park. Dit regenwoud is de habitat van honderden dier- en plantensoorten en staat vooral bekend om de 525 v...

 
 

Panama-Stad: Hotspots

 

Praktische info over Panama-Stad

Internationale luchthaven Tocumen

Lees alles over de luchthaven

Vervoer in de stad

Vervoer in Panama-Stad

 

Tijdzone

GMT-5

 

Panama-Stad: soortgelijke bestemmingen