Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Los Angeles

Glitter & glamour in het nachtleven van Los Angeles

Vliegtickets naar Los Angeles

Bekijk het leven door een zonnebril

Ervaar het sterrenleven. Boek vliegtickets naar Los Angeles en ga chique shoppen op Rodeo Drive en lekker eten in Beverly Hills, Hollywood of Santa Monica. In deze wereldstad draait het allemaal om zien en gezien worden. En omdat het hier altijd mooi weer is, ziet alles er ook schitterend uit. Huur een auto en geniet van het uitzicht over de stad en de San Fernando Valley vanaf Mulholland Drive. Daar kunt u meteen ook de prachtige villa’s van de rijken der aarde bewonderen.

De stad voor iedereen die van film houdt

In Los Angeles waant u zich op een filmset. Venice Beach ziet er bijvoorbeeld exact hetzelfde uit zoals in de bioscoop en op tv. De namen op de Hollywood Walk of Fame laten zien dat u zich in het hart van de filmindustrie bevindt. En dat klopt, want hier vindt u ook de Universal Studio’s. LA is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Californië of de Verenigde Staten. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Los Angeles!

Ontdek het goede leven

Heeft u even genoeg van surfen en strand? In de ‘stad der engelen’ vindt u luxe restaurants en winkels op elke straathoek. Melrose Avenue is dé plek om tweedehands te shoppen en aan de luxueuze Rodeo Drive is het vooral goed ‘windowshoppen’. En wist u dat LA bekend staat om de beste chili dogs? Die eet u het lekkerst uit het vuistje. Natuurlijk is een uitstapje naar het magische Disneyland vanuit de stad ook zo gemaakt.

Vliegtickets naar Los Angeles voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Los Angeles boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

+Lees meer

 

De hoogtepunten van Los Angeles

 

Des te meer redenen om Los Angeles te bezoeken

 

Praktische info over Los Angeles

Internationale luchthaven Los Angeles

Lees alles over de luchthaven

Vervoer in de stad

Vervoer in Los Angeles

 

Visa en gezondheid

Visa en gezondheidsinformatie

Valuta

De officiële munteenheid is de Amerikaanse dollar (USD). Eén Dollar is 100 cent. Alleen bij de grote banken kunt u geld wisselen. Creditcards worden algemeen geaccepteerd en overal zijn geldautomaten. Banken zijn open van 9.00 tot 15.00 uur van maandag t/m vrijdag.

Tijdzone

GMT-6 (GMT-5 van de tweede zondag in maart tot de eerste zondag in november).

Netspanning

120 volt, 60Hz. Over het algemeen maakt men gebruik van stekkers met twee platte pinnen, maar de drie-pinsstekkers zijn ook gangbaar. Voor Europese apparaten met dubbel voltage is een converter nodig.

 

Los Angeles: similar destinations