Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Een bruisende avond uit in Panama-stad

Als de zon ondergaat, licht Panama-stad op. De stad staat bekend om zijn bruisende nachtleven en de inwoners zoeken hun vermaak ’s avonds graag buiten de deur. Het heerlijke klimaat staat hier garant voor lange, zwoele avonden met kleurige cocktails en swingende muziek. Een kleine selectie uit de beste restaurants, clubs en rooftop bars.

1. Cocktail with a view

panama city nightlife causeway

De Amador Causeway is een dam die de vier Causeway-eilanden met het vasteland van Panama-stad verbindt. Het gebied zelf is een geliefde spot om uit te gaan. Traffic Island is een populaire cocktailbar in de openlucht waar uit een brede selectie mojito’s en andere cocktails gekozen kan worden. Het terras biedt een geweldig uitzicht op de glinsterende skyline van de stad aan de andere kant van het water. Om het Caribische gevoel te versterken voeren de opzwepende klanken van salsa- en merenguemuziek hier de boventoon. Uiteraard kan er ook gedanst worden.

Adres: Amador Causeway, bij het Isla Flamenco Shopping Plaza

2. Drinken in de kelder

Verstopt onder de oude straten van Casco Viejo bevindt zich de Relic Bar. Dit is zonder twijfel de bar met de meest bijzondere locatie in Panama-stad, namelijk in een kelder tussen de eeuwenoude stadsmuren. Gasten kunnen zowel binnen in de kelder als buiten op het terras zitten. De bar heeft ook een artistiek tintje: elke donderdagavond wordt er door een opkomend kunstenaar live een kunstwerk gecreëerd. Deze kunstwerken komen vervolgens zes weken in de galerie van de bar te hangen en zijn te koop.

Adres: 3-28 Calle 9, Casco Viejo

Meer informatie op: www.relicbar.com

3. Het dak op

Rooftop bars lijken overal ter wereld de nieuwe trend te zijn. Panama-stad is hierop uiteraard geen uitzondering. Een hotspot onder zowel locals als toeristen is de Encima rooftop bar van het Tantalo Hotel. Dit dakterras biedt aan de ene kant uitzicht op moderne hoogbouw en aan de andere kant op de historische daken van Casco Viejo. Kleurrijke cocktails, sfeervolle lichtjes en fijne muziek maken het helemaal af. Het tapasrestaurant beneden is trouwens een prima plek om een goede bodem te leggen voor de rest van de avond.

Meer informatie op: www.tantalohotel.com

4. De hele nacht door

Panama-stad heeft een ontelbaar aantal nachtclubs waar gedanst kan worden tot de zon weer opkomt. In Buzz komt een gevarieerd publiek en is het altijd druk. De dj draait een afwisselend repertoire van 80’s en 90’s muziek gemixt met salsa en latinopop. Voor liefhebbers van housemuziek en hiphop is Pure een goede keuze. Deze club heeft zowel binnen als buiten een dansvloer waar gedanst kan worden op verschillende muziekstijlen.

Adres Buzz: Plaza Pacifica, 2nd floor
Adres Pure: Uruguay Street y 48th Street Bella Vista

Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com