By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Africa > South Africa > Cape Town

Kapstaden, en travl by omgivet af uspoleret natur

Stellenbosch vinmarker, Kapstaden

Højdepunkter

 • To the top of Table Mountain
 • History at Robben Island
 • Fun at the Two Oceans Aquarium

Fly til
Cape Town

Returbillet fra DKK 4470

 • flyver fra København
Se tilbud
På dette billede: Stellenbosch vinmarker, Kapstaden

Højdepunkter

 • To the top of Table Mountain
 • History at Robben Island
 • Fun at the Two Oceans Aquarium

Maleriske Kapstaden sætter gang i fantasien

Oplev denne utrolige by ved foden af Taffelbjerget. Reserver din flyrejse til Kapstaden, og lej en bil til at køre til de nærliggende bjerge, betagende naturparker og maleriske vingårde. Sørg for at besøge den smukke kystlinje med strande som f.eks. Camps Bay. Tag til Victoria & Albert Waterfront, hvis du vil shoppe og opleve kultur. Du vil opdage, at ‘Moderbyen’ har en fængslende historie, og du kan forvente at blive bevæget af steder som Slave Lodge og Robben Island.

Garanti for imponerende omgivelser
Du må ikke gå glip af Taffelbjerget, som er det mest iøjnefaldende naturvidunder. Det ikoniske landmærke byder på en imponerende udsigt ud over Kap det Gode Håb. Tag til en af naturparkerne og tag på safari. Du får måske et glimt af De Fem Store. Eller smag på vinene på de berømte vingårde i Stellenbosch og Franschhoek. Er du ikke i humør til en aktiv ferie? Byen har også masser af strande, hvor du kan slikke sol. Alt dette og mere til gør Kapstaden til det perfekte mål for en storbyrejse og udgangspunkt for en længere ferie i Sydafrika. Udsæt det ikke: reserver en rejse til Kapstaden nu!
Imponerende historie
Kapstaden var forsyningshavn for hollandske skibe på vej mod øst under den hollandske guldalder. Minder fra disse tider findes stadig i dag, som ekkoer fra slavetiden og apartheid. Robben Island, hvor Mandela sad fængslet, tiltrækker i massevis af turister, men den mindre kendte Slave Lodge er også et besøg værd.
Flyvninger til Kapstaden for en enestående ferie
Find en billig flyrejse til Kapstaden. Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse vil flyve af sted med dit eget underholdningssæt på oversøiske flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Sydafrika, før du ved det.

+Læs mere Skjul

Under water in the Two Oceans Aquarium

Two Oceans Aquarium Cape Town

Under water in the Two Oceans Aquarium

Two Oceans Aquarium offers a peek into the lives of two very different seascapes. Cape Town is located where the Atlantic and Indian Ocean meet, creating a unique underwater world and a tremendous diversity of water life. Here are five aquarium highlights.

Hotel, bil, ekstra ting

Hotel, bil, ekstra ting

Hotels, cars and more

Skab din perfekte ferie: Vælg det bedste hotelværelse, og nyd en komfortabel rejse med din udlejningsbil, rejseforsikring og sjove aktiviteter.

Tidsplan

5 flyvninger om ugen

 • 06:00
  ma on fr

Gennemsnitlig rejsetid: 15 hour and 35 min

Se detaljeret tidsplan
< Se alle destinationer
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com