By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Denmark > Copenhagen

København, Danmarks kongelige hovedstad

Farvestrålende huse, København

Højdepunkter

 • The Little Mermaid
 • Beer and history in Nyhavn
 • Shopping and strolling in Strøget
På dette billede: Farvestrålende huse, København

Højdepunkter

 • The Little Mermaid
 • Beer and history in Nyhavn
 • Shopping and strolling in Strøget

Den perfekte blanding af design og historie

Oplev Den Lille Havfrues by. Reserver din flyrejse til København, og se, hvordan gammelt og nyt finder sammen. Smag på den danske madlavningskunst, besøg designerbutikker og udforsk flere hundrede år gamle slotte. Der er meget at se og gøre i afslappede København. Alt er lige i nærheden, så du kan nemt cykle til den hyggelige og farverige Nyhavn. Køb nyt tøj på Strøget, Europas længste butiksgade, eller mor dig i Tivoli.

København, en verden fuld af skatte
Bycentrum er fyldt med designerbutikker, og de majestætiske bygninger er kun et stenkast væk. Rosenborg Slot var tidligere sommerresidens for den kongelige familie og huser nogle af Danmarks største kulturskatte. Glem ikke at besøge slotskælderen, her finder du de danske kronjuveler. Amalienborg er også en sand perle. Det er den kongelige families vinterresidens. Alt dette og meget mere gør København til det perfekte mål for en storbyrejse og udgangspunkt for en længere ferie i Danmark. Vær klar til at blive overrasket: reserver en flyrejse til København nu!
Byen med noget for enhver smag
Ny nordisk madlavningskunst (det nordeuropæiske svar på "slowfood") er i fremgang. Højdepunkterne i denne by er Noma, nummer 1 på listen over ‘Verdens 50 bedste restauranter’ de sidste 3 år. Hvis alt er optaget hos Noma, er der mange andre steder, hvor man kan nyde den danske madlavningskunst. Fra traditionelt smørrebrød til røgede ål så har København alt.
Flyrejser til København for en enestående storbyrejse
Find en billig flyvning til København. Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse vil flyve af sted med dit eget underholdningssæt på oversøiske flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Danmark, før du ved det.

+Læs mere Skjul

Shopping and walking on Strøget

Stroget

Shopping and walking on Strøget

Strøget is the longest pedestrian area in the world and the main shopping zone of Copenhagen. In addition to an endless number of shops, Strøget has many sightseeing attractions and is a great place for an afternoon stroll.

Hotel, bil, ekstra ting

Hotel, bil, ekstra ting

Hotels, cars and more

Skab din perfekte ferie: Vælg det bedste hotelværelse, og nyd en komfortabel rejse med din udlejningsbil, rejseforsikring og sjove aktiviteter.

Tidsplan

6 flyvning(er) om dagen

 • 00:00 - 06:00
  ingen flyvninger
 • 06:00 - 12:00
  3 flyvninger
 • 12:00 - 18:00
  1 flyvninger
 • 18:00 - 00:00
  2 flyvninger

Gennemsnitlig rejsetid: 3 hour and 25 min

Se detaljeret tidsplan
< Se alle destinationer
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com