By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Europe > Italy > Rome

Rom, en historisk hovedstad uden mage

Det ikoniske Colosseum i natten, Rom

Højdepunkter

 • Romance at the Trevi Fountain
 • The iconic Coliseum
 • The wonders of Vatican City

Fly til
Rom

Returbillet fra DKK 1271

 • flyver fra København
Se tilbud
På dette billede: Det ikoniske Colosseum i natten, Rom

Højdepunkter

 • Romance at the Trevi Fountain
 • The iconic Coliseum
 • The wonders of Vatican City

Den evige by: En ren fest for sanserne

Oplev atmosfæren i Italiens største by. Book dit fly til Rom, og oplev den utrolige arkitektur fra Romertiden. Gå gratis ind i Pantheon, eller reserver en guidet rundtur i Forum Romanum. Dette var engang den gamle bys travle centrum. Og mens du er i gang, skal du sørge for at opleve det italienske køkkens lækkerier, som får tænderne til at løbe i vand. Alt smager fantastisk her, fra is til vin og pasta.

Den fascinerende atmosfære fra forgangne tider
Rom er fuld af gamle bygninger – det er som at rejse tilbage i tiden. Colosseum, for eksempel, er det største amfiteater, der nogensinde blev bygget i det romerske imperium. Vatikanet indholder også mange smukke, gamle bygninger. De siger, at Peterskirken er den smukkeste kirke i verden – besøg den og døm selv. Denne ministat rummer forbløffende kunst fra mestrene, såsom Michelangelos Sixtinske Kapel. Rom er den ideelle destination til en storbyferie og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Italien: Book dit fly til Rom nu!
Rom får dig til at hungre efter mere
I Italien drejer livet sig om mad, og det er så sandelig også tilfældet i Rom. Nyd en gelatos dobbelte afkølende effekt ved Trevi-fontænen. Eller find en dejlig restaurant tæt på den Spanske Trappe, et af de mest romantiske steder i verden. Har du lyst til noget frisk? Så er Rom stedet for dig. Tag på Piazza San Cosimato markedet efter skønne frugter, grøntsager og andre varer.
Flyv til Rom for en unik storbytur
Find en billig billet til Rom? Med KLM begynder din ferie det øjeblik, du går ombord på flyet. Din rejse vil flyve af sted med dit eget underholdningssystem på interkontinentale flyvninger: Gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller en lækker middag og drinks. Tilføj vores mange bekvemme ekstra servicer (nogle er tilgængelige mod et tillæg), og du vil være i Italien, før du ved det.

+Læs mere Skjul

Famous around the world: The Trevi Fountain

Trevi Fountain header image

Famous around the world: The Trevi Fountain

In 1730 Pope Clement XII organised a competition for architects to design a fountain and set no specific rules or conditions. Nicola Salvi’s winning design showed the ocean and its divine ruler Neptune. Construction started in 1732, but Salvi never managed to complete it before…

Hotel, bil, ekstra ting

Hotel, bil, ekstra ting

Hotels, cars and more

Skab din perfekte ferie: Vælg det bedste hotelværelse, og nyd en komfortabel rejse med din udlejningsbil, rejseforsikring og sjove aktiviteter.

Tidsplan

5 flyvning(er) om dagen

 • 00:00 - 06:00
  ingen flyvninger
 • 06:00 - 12:00
  3 flyvninger
 • 12:00 - 18:00
  1 flyvninger
 • 18:00 - 00:00
  1 flyvninger

Gennemsnitlig rejsetid: 4 hour and 30 min

Se detaljeret tidsplan
< Se alle destinationer
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com