By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > Canada > Vancouver

Vancouver, mellem storslåede bjerge og krystalklare farvande

Hvalsafari nær byen, Vancouver

Højdepunkter

 • Lots to talk about in Gastown
 • Whale spotting
 • A great day out in Stanley Park

Fly til
Vancouver

Returbillet fra DKK 4736

 • flyver fra København
Se tilbud
På dette billede: Hvalsafari nær byen, Vancouver

Højdepunkter

 • Lots to talk about in Gastown
 • Whale spotting
 • A great day out in Stanley Park

Formidable Vancouver

Er du ude efter en aktiv ferie? Book dit fly til Vancouver, og oplev de fantastiske bjerge, skiresorter og naturparker i British Columbia. Kør langs "Sea-to-Sky"-kystruten til Whistler, og oplev en storslået udsigt. For en mere udfordrende oplevelse kan du gå over Capilano-træhængebroen højt over floden Capilano eller vandre rundt i de storslåede Rocky Mountains. Og Alberta er også kun et par timers bilkørsel væk.

Legepladsen for aktive naturentusiaster
Vancouvers typiske skyline med skyskrabere kan tydeligt ses fra Granville Island. Men naturen er nøglen til denne metropol. Besøg Cypress Mountain eller Grouse Mountain for en udfordrende vandretur om sommeren eller skiløb om vinteren. Vandsport er også ekstremt populært her, og det samme er hvalsafari fra april til oktober. Ikke alene er Vancouver den ideelle destination til en storbyferie, den er også udgangspunktet for en rundrejse i Canada. Book dit fly til Vancouver nu!
Fyldt med kulturelle højdepunkter
Vancouver er mere end natur, det er en fantastisk kulturel destination. Vancouver Art Gallery er et af Canadas førende museer inden for malerkunst, skulptur og fotografi. Museum of Anthropology er et informativt højdepunkt. Det rummer mange af indianernes historiske kulturgenstande, de oprindelige indbyggere i British Columbia. Og udforsk de nye kulturelle påvirkninger, for eksempel det ældste kinesiske kvarter i Canada. Vi anbefaler især aftenmarkedet og den kinesiske have, rundet af med et lækkert måltid.
Flyv til Vancouver for en unik ferie
Find en billig billet til Vancouver? Med KLM begynder din ferie det øjeblik, du går
ombord på flyet. Din rejse vil flyve af sted med dit eget underholdningssystem på interkontinentale flyvninger: Gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller en lækker middag og drinks. Tilføj vores mange bekvemme ekstra servicer (nogle er tilgængelige mod et tillæg), og du vil være i Canada, før du ved det.

+Læs mere Skjul

Skiing and kayaking in Whistler

Whistler Vancouver

Skiing and kayaking in Whistler

The 2010 Winter Olympic Games showed the world how beautiful Whistler is in winter. While it does indeed offer fantastic skiing amenities, there is still plenty to do outside of the winter sports season. It is no coincidence that Whistler has been dubbed the mountain city of…

Hotel, bil, ekstra ting

Hotel, bil, ekstra ting

Hotels, cars and more

Skab din perfekte ferie: Vælg det bedste hotelværelse, og nyd en komfortabel rejse med din udlejningsbil, rejseforsikring og sjove aktiviteter.

Tidsplan

2 flyvning(er) om dagen

 • 06:00
  ma ti on to fr
 • 10:10
  ma ti on to fr

Gennemsnitlig rejsetid: 12 hour and 40 min

Se detaljeret tidsplan
< Se alle destinationer
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com