By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > North America > USA > Los Angeles

Los Angeles: byen med glimmer og glamour

Livreddertårn på stranden, Los Angeles

Højdepunkter

 • Star chasing on the Walk of Fame
 • The unique vibe of Venice Beach
 • Shopping on Rodeo Drive

Fly til
Los Angeles

Returbillet fra DKK 3855

 • flyver fra København
Se tilbud
På dette billede: Livreddertårn på stranden, Los Angeles

Højdepunkter

 • Star chasing on the Walk of Fame
 • The unique vibe of Venice Beach
 • Shopping on Rodeo Drive

Nyd den solrige side af livet

Lev stjernernes liv. Reserver din flyrejse til Los Angeles, og tag en luksus shoppetur på Rodeo Drive, eller spis i det dyre Beverly Hills, Hollywood eller Santa Monica. LA handler om at se og blive set, og heldigvis viser vejret sig altid fra sin gode side. Lej en bil og nyd udsigten over byen og San Fernando Valley fra Mulholland Drive, og lad dig forbavse over de riges og berømtes overdådige villaer.

Byen for filmfans
I Los Angeles er livet som på film. Venice Beach ser nøjagtigt ud som på TV, og navnene på Hollywoods Walk of Fame og et besøg i Universal Studios er bevis på, at du befinder dig i filmindustriens hjerte. Alt dette og mere til gør LA til det perfekte mål for en storbyrejse eller udgangspunkt for en længere ferie i Californien eller USA. Lad dig forbavse: reserver en rejse til Los Angeles nu!
Dette er det gode liv
Los Angeles er mere end bare film, surf og sand. ‘Englenes by’ har luksusrestauranter og butikker på hvert et hjørne. Melrose Avenue er det ideelle sted for Vintage-fans. Tag på vinduesshopping på den glamourøse Rodeo Drive. Vidste du, at LA er berømt for sine chili hotdogs? Et fantastisk mellemmåltid imens du nyder en dag i byen. Du kommer også nemt til det magiske kongerige, også kendt som Disneyland, fra byen.
Flyv til Los Angeles for en enestående ferie
Find et billig fly til Los Angeles. Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse vil flyve af sted med dit eget underholdningssæt på oversøiske flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i USA, før du ved det.

+Læs mere Skjul

Off the beaten track in downtown LA

Downtown Los Angeles

Off the beaten track in downtown LA

Los Angeles is mainly known for its stunning beaches, the glamour of Beverly Hills and, of course, Hollywood Hills. Downtown LA is therefore all too often overlooked and yet it has a great deal going for it.

Hotel, bil, ekstra ting

Hotel, bil, ekstra ting

Hotels, cars and more

Skab din perfekte ferie: Vælg det bedste hotelværelse, og nyd en komfortabel rejse med din udlejningsbil, rejseforsikring og sjove aktiviteter.

Tidsplan

1 flyvning(er) om dagen

 • 06:00
  ma ti on to fr

Gennemsnitlig rejsetid: 14 hour and 50 min

Se detaljeret tidsplan
< Se alle destinationer
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com