By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Oceania > Australia > Sydney

Verdensbyen Sydney er det bedste, Australien har at byde på

The Three Sisters, Blue Mountains, Sydney

Højdepunkter

 • Stunning nature: the Blue Mountains
 • The iconic Sydney Opera House
 • Feel the history in Botany Bay

Fly til
Sydney

Returbillet fra DKK 11107

 • flyver fra København
Se tilbud
På dette billede: The Three Sisters, Blue Mountains, Sydney

Højdepunkter

 • Stunning nature: the Blue Mountains
 • The iconic Sydney Opera House
 • Feel the history in Botany Bay

Kultur på hvert eneste hjørne i Sydney

Oplev en helt ny verden. Book dit fly til Sydney, og udforsk et surferparadis med unik flora og fauna, pragtfulde vingårde og fascinerende museer. Se byen fra Sydney Tower, byens højeste bygning. Gå en tur gennem den ikoniske havn, og besøg den lige så berømte Harbour Bridge og operahuset i Sydney. Med masser af strande inden for bygrænsen er der masser at foretage sig både dag og nat. Og Sydneys restauranter er Australiens fineste, især for gastronomiske globetrottere.

Grøn metropol med en afslappet fornemmelse
Atmosfæren i byen er altid afslappet, hvilket til dels skyldes det meget behagelige klima. Dette gør også Sydney til alle tiders sted for en picnic, for eksempel i havneområdet. Mellem den nordlige havn, den mellemste havn og Sydney Harbour finder du den kinesiske have og dejlige parker. Her kan du tage et hvil, inden du fortsætter med at besøge et af de mange museer. Powerhouse og Art Gallery of New South Wales kan især anbefales. Sydney er den ideelle destination til en storbyferie og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Australien: Book dit fly til Sydney nu!
Den perfekte start på en rundrejse
Der er også masser at foretage sig uden for byen. Hold udkig efter kænguruer, papegøjer og koalaer under en tur til Royal National Park. Og sørg for at besøge de berømte eukalyptusskove i Blue Mountains. Besøg en af de 70 strande i nærheden, som for eksempel den populære Manly Beach, for at svømme, dykke og solbade. Som den ældste vinregion i landet er Hunter Valley den perfekte dal til vinsmagning, og den ligger blot to timers kørsel fra Sydney. Sydney er den ideelle destination til en storbyferie og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Australien: Book dit fly til Sydney nu!
Flyv til Sydney for en unik ferie
Find en billig billet til Sydney? Med KLM begynder din ferie det øjeblik, du går ombord på flyet. Din rejse vil flyve af sted med dit eget underholdningssystem på interkontinentale flyvninger: Gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller en lækker middag og drinks. Tilføj vores mange bekvemme ekstra servicer (nogle er tilgængelige mod et tillæg), og du vil være i Australien, før du ved det.

+Læs mere Skjul

The high peaks and deep valleys of the Blue Mountains

Blue Mountains header

The high peaks and deep valleys of the Blue Mountains

Impressive mountains, enveloped in a mysterious blue haze. Just an hour’s drive from Sydney are the Blue Mountains - a place of wonderful nature, chocolate box villages and enough activities to easily fill a week.

Hotel, bil, ekstra ting

Hotel, bil, ekstra ting

Hotels, cars and more

Skab din perfekte ferie: Vælg det bedste hotelværelse, og nyd en komfortabel rejse med din udlejningsbil, rejseforsikring og sjove aktiviteter.

Tidsplan

mindst 5 flyvning(er) om dagen

 • 00:00 - 06:00
  ingen flyvninger
 • 06:00 - 12:00
  11 flyvninger
 • 12:00 - 18:00
  5 flyvninger
 • 18:00 - 00:00
  6 flyvninger

Gennemsnitlig rejsetid: 25 hour and 30 min

Se detaljeret tidsplan
< Se alle destinationer
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com