By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > South America > Brazil > Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, fascinerende og spændende

De flisebelagte trin på Lapa, Rio de Janeiro

Højdepunkter

 • The most amazing city beaches
 • 24 hours in bustling Lapa
 • Tijuca: Rainforest in Rio

Fly til
Rio de Janeiro

Returbillet fra DKK 6644

 • flyver fra København
Se tilbud
På dette billede: De flisebelagte trin på Lapa, Rio de Janeiro

Højdepunkter

 • The most amazing city beaches
 • 24 hours in bustling Lapa
 • Tijuca: Rainforest in Rio

Hver dag er én stor fest i Rio

Har du lyst til en ferie fyldt med sol og eventyr? Book dit fly til Rio de Janeiro og nyd det pulserende natteliv eller den uovertrufne flora og fauna. Besøg den smaragdgrønne Tijuca Nationalpark og Sukkertoppen, eller surf og solbad langs Atlanterhavets smukke kyst. Hvis du hellere vil ud at danse, bør du sætte kurs mod underholdningsdistriktet Lapa. Og gå ikke glip af den imponerende Cristor Redentor-statue. På toppen af Corcovado-bjerget vil du opleve en helt fantastisk udsigt over byen.

Masser af naturlige oaser
I Brasilien er du aldrig langt fra naturen. Rio ligger i en bugt og havet er hele tiden tæt på: De berømte strande Copacabana og Ipanema er specielt populære, især blandt surfere og dykkere. Der er grønne regnskove fyldt med unikke dyr og planter lige uden for byen. Og der er også natur, der venter på at blive udforsket, midt i byen - den botaniske have er fyldt med sjældne blomster og planter, der spreder vidunderlige dufte. Rio de Janeiro er den ideelle destination til en storbyferie eller det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Brasilien. Book dit fly til Rio de Janeiro nu!
Sangens og dansens by
Sig Rio, tænk karneval. Millioner af lystige mennesker fylder Rios gader i de 4 dage. Du kan lære mere om denne storslåede festival på Sambadrome museet. For eksempel om, hvordan disse bemærkelsesværdige, udsmykkede platforme er konstrueret. Og der er selvfølgelig også masser at foretage sig resten af året: Nationaldansen er samba. Tilbring en aften i byen, og du vil snart kunne følge trinene.
Flyv til Rio de Janeiro for en unik ferie
Find en billig billet til Rio de Janeiro? Med KLM begynder din ferie det øjeblik, du går om bord på flyet. Din rejse vil flyve af sted med dit eget underholdningssystem på interkontinentale flyvninger: Gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller en lækker middag og drinks. Tilføj vores mange bekvemme ekstra servicer (nogle er tilgængelige mod et tillæg), og du vil være i Brasilien, før du ved det.

+Læs mere Skjul

Christ the Redeemer on high

Christ statue Rio de Janeiro

Christ the Redeemer on high

High upon the Corcovado, Christ the Redeemer towers 710 metres above the city. With his arms spread wide, he has been watching over Rio de Janeiro since 1931. This 38-metre high statue is the icon of the city and attracts hundreds of thousands of visitors annually.

Hotel, bil, ekstra ting

Hotel, bil, ekstra ting

Hotels, cars and more

Skab din perfekte ferie: Vælg det bedste hotelværelse, og nyd en komfortabel rejse med din udlejningsbil, rejseforsikring og sjove aktiviteter.

Tidsplan

5 flyvninger om ugen

 • 06:00
  ti to fr

Gennemsnitlig rejsetid: 16 hour and 55 min

Se detaljeret tidsplan
< Se alle destinationer
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com