By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Africa > South Africa > Cape Town

Kapkaupunki, koskemattoman luonnon ympäröimä, vilkas kaupunki

Pöytävuori kohoaa korkeuksiin Kapkaupungin liepeillä

Highlights

 • To the top of Table Mountain
 • History at Robben Island
 • Fun at the Two Oceans Aquarium

Flights to
Kapkaupunki

Round trip from EUR 1076

 • from Helsinki
View special offers
Picture: Pöytävuori kohoaa korkeuksiin Kapkaupungin liepeillä

Highlights

 • To the top of Table Mountain
 • History at Robben Island
 • Fun at the Two Oceans Aquarium

Maalauksellinen Kapkaupunki kiihottaa mielikuvitusta

Koe tämä Pöytävuoren juurella sijaitseva uskomaton kaupunki. Varaa lentosi Kapkaupunkiin ja vuokraa auto, tee retkiä läheisille vuorille, upeisiin luonnonpuistoihin ja maalauksellisille viiniviljelmille. Vieraile myös kauniilla rannikolla, jolta löydät Camps Bayn kaltaisia rantoja. Shoppaile ja koe kulttuuria Victoria & Albert Waterfront -alueella. Tutustu "Äitikaupungin" kiehtovaan historiaan: Slave Lodgen ja Robben Islandin kaltaiset paikat tulevat tekemään sinuun vaikutuksen.

Taatusti mahtavat maisemat
Et voi olla huomaamatta Pöytävuorta, joka on katseenvangitseva luonnonihme heti kaupungin ulkopuolella. Ikoninen maamerkki tarjoaa upeat näkymät Hyväntoivonniemen ylitse. Matkusta luonnonpuistoon ja koe luonto safariseikkailulla. Satut ehkä näkemään "Big Fiven". Tai ehkäpä haluat maistella viiniä Stellenboschin ja Franschhoekin kuuluisilla viinitiloilla. Haluatko vain rentoutua lomallasi? Kaupunki tarjoaa myös useita rantoja auringonpalvojille. Kaiken tämän ja monen muun asian vuoksi Kapkaupunki on täydellinen kaupunkilomakohde ja lähtöpiste pidemmälle lomalle Etelä-Afrikassa. Älä jää odottamaan: Varaa lento Kapkaupunkiin nyt!
Vaikuttava historia
Kapkaupunki toimi satamana hollantilaisille itään kulkeville aluksille Hollannin Kultaisena aikakautena. Muistoja tältä ajalta voidaan löytää yhä tänään, myös orjuus ja rotusorto ovat jättäneet merkkinsä. Robben Islandista, missä Mandelaa pidettiin vankina, on tullut suuri turistikohde. Myös vähemmän tunnettu Slave Lodge on vierailun arvoinen.
Edulliset lennot ainutlaatuiselle lomalle Kapkaupunkiin
Haluatko löytää edullisen lennon Kapkaupunkiin? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä ja juomista. Lisää matkaasi maksullisia lisäpalveluita ja olet Etelä-Afrikassa ennen kuin huomaatkaan.

+Read more Collapse

Under water in the Two Oceans Aquarium

Two Oceans Aquarium Cape Town

Under water in the Two Oceans Aquarium

Two Oceans Aquarium offers a peek into the lives of two very different seascapes. Cape Town is located where the Atlantic and Indian Ocean meet, creating a unique underwater world and a tremendous diversity of water life. Here are five aquarium highlights.

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Timetable

at least 6 flight(s) a day

 • 00:00 - 06:00
  no flights
 • 06:00 - 12:00
  15 flights
 • 12:00 - 18:00
  no flights
 • 18:00 - 00:00
  no flights

Average travel time: 15 hour and 35 min

See detailed time table
< View all destinations
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com