By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Destinations > Asia > Hong Kong > Hong Kong

Hong Kong, monien kasvojen kaupunki

Välkkyvä siluetti yöllä, Hongkong

Kohokohdat

 • Catching waves on the Star Ferry
 • Magnificent views from The Peak
 • The serenity of the Man Mo Temple

Lennot kohteeseen
Hongkong

Paluuhinta kohteesta EUR 696

 • lähtökenttä Helsinki
Katso tarjoukset
Tässä valokuvassa: Välkkyvä siluetti yöllä, Hongkong

Kohokohdat

 • Catching waves on the Star Ferry
 • Magnificent views from The Peak
 • The serenity of the Man Mo Temple

Vastakohtien kaupunki

Näe yksi maailman upeimmista silueteista. Varaa lentosi Hong Kongiin ja koe vastakohtien kaupunki, jossa yhdistyvät modernit pilvenpiirtäjät ja muinaiset temppelit sekä vihreät kukkulat vilkkaine toreineen. Shoppaile, koe kaupungin saaret ja satama veneestä käsin tai nauti upeasta näköalasta The Peak-näköalapaikalta. Hauskoja elämyksiä löydät myös heti kaupungin ulkopuolelta, Disneylandista. Hong Kongissa et ehdi pitkästyä!

Idän Hollywood
Avenue of Stars on Hong Kongissa sijaitseva aasialainen vastine Hollywoodin Walk of Famelle. Kaupunki on myös täydellinen matkailukohde shoppailijoille. Lukemattomiin luksustuotteita myyviin outlet-myymälöihin pääsee helposti metrolla. Harbour City on Hong Kongin suurin ostoskeskus, kun taas Temple Street Night Marketilla voit tehdä lukuisia löytöjä. Hong Kong on ihanteellinen kaupunkilomakohde tai täydellinen lähtöpiste pidemmälle lomalle Kiinassa. Ylläty: Varaa lento Hong Kongiin!

Hong Kongin aasialaiset temppelit

Kaupungin aasialaiset temppelit ovat upeita. Käy temppelikierroksella tai ainakin taolaisessa Wong Tai Sin -temppelissä sekä Man Mo -temppelissä, joka toivottaa tervetulleeksi sekä taolaiset että buddhalaiset. Man Mo -temppelin portailla kohtaat ennustajia, jotka kantavat numeroituja tikkuja sisältäviä bambun kappaleita. Ensimmäinen tikku, joka putoaa, ratkaisee tulevaisuutesi. Näin ainakin kerrotaan!

Halvat lennot Hong Kongiin ainutlaatuiselle kaupunkimatkalle

Haluatko löytää edullisen lennon Hong Kongiin? KLM:n kanssa loma alkaa astuessasi lentokoneeseen. Mannertenvälisillä lennoilla aika kuluu kuin siivillä oman viihdesettisi kanssa: Maksuttomia elokuvia, pelejä ja musiikkia. Nauti välipalavalikoimastamme tai herkullisesta päivällisestä ja juomista. Lisää matkaasi maksullisia lisäpalveluita, ja olet Kiinassa ennen kuin huomaatkaan.

+Lue lisää Tiivistä

The Peak: Literally a top attraction

The Peak Hong Kong

The Peak: Literally a top attraction

If you have time to do just one thing in Hong Kong, go to the Peak. The same applies if you have lots of time… Go to the Peak! Seven million visitors find their way to the top of this mountain every year. There is a breathtaking view from here, as well as a giant shopping…

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotelli, auto, lisäpalvelut

Hotels, cars and more

Luo itsellesi täydellinen loma: Valitse paras hotellihuone ja nauti miellyttävästä matkasta, johon sisältyvät vuokra-auto, matkavakuutus ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Aikataulu

2 flight(s) a day

 • 07:00
  mo tu we th fr sa su
 • 14:05
  mo tu we th fr sa su

Average travel time: 15 hour and 25 min

See detailed time table
< Näytä kaikki saapumiskohteet
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com